Az mennyire beteg, ha egy 27 éves srác amikor hazamegy a munkából meccs vagy sport helyett Pokemon os pizsamába öltözik és sör helyett kakaót iszik és animét néz vagy valami más mesét? Szerintetek ezt ki fogja még nőni? 30N
Az, hogy szereti a pokémont, nem beteg, a férjem is szereti, nézi is, játsza is 30+ évesen. Jó mondjuk gyerekméretű pokémonos pizsamát nem vesz fel, de lefogadom, ha lenne neki a saját méretében, felvenné :D
Az, hogy valaki meleg, még nem jelenti, hogy pedofil is.
Ha pedofil, minden kérdés nélkül elítélem, de ezt nem tudhatjuk, csak te feltételezed, mindenesetre abból amit leírtál, még nem következik, hogy pedofil.
Egyébként meccs helyett felnőttként még a teletabikat is szívesebben nézném. Illetve nem a piálástól lesz valaki felnőttes. :D
A pizsamás rész viszont már kicsit fura...
Szerintem ezt már ki kellett volna nőnie. Milyen lehetett a gyerekkora, ha ott ragadt? 🤔
Ki ő Neked?
Pedofil nem hord gyerek ruhát, neki az kell, hogy uralkodhasson a gyereken, hogy valaki felett ő rendelkezhessen. Nem maga is gyerekes.
Én inkább nagynéni felé puhatoloznék!
30 éves vagyok nem szeretem az alkoholt és a sportokat is utálom nézni, a kakaót imádom, szoktam mesét is nézni. Ezek szerint én is gyerek vagyok?
Egyedül a gyerek pizsama hordás a fura, de hát vannak akik beöltöznek jedi ruhába és "fénykardokkal" harcolnak egymással, az sem furcsább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!