Milyen tanácsot adnál a 27 éves énednek?
Hogy ha vannak nagyobb volumenű tervei az életében, ne késlekedjen nekiállni dolgozni rajtuk.
27 nem idős, de azért már észnél kell lenni. Ha az ember családot akar, törekedjen rá, hogy megtalálja a megfelelő társat és rendezze az anyagi helyzetét. Ha nem tetszik az aktuális hivatása, most váltson, ne várjon a csodára, mert még könnyen elvégez egy képzést és lesz sok szép éve az új szakmában. Ha házat, autót akar, akkor most kezdjen el gyűjteni, takarékoskodni, mert a felnőtt életben repülnek az évek és ha 25-28 évesen valaki azt hiszi, hogy ráér, legközelebb 35 évesen fog észbekapni, elpazarolva 10 évet abból, ami hamarabb is lehetett volna.
2 évvel ezelőtt voltam annyi. Elég szar élethelyzetben. :D
- Legyen kitartó a futásban, mert menni tud az és jót tesz a kardió.
- Egyen kevesebb csokit és édességet. Próbáljon jóval kevesebbet enni. (Nem tudom, hogy sikerülne, 28 évesen idegesség segítségével fogytam le.)
- Tartson ki a tanulásban. Ha szabályos lenne, megsúgnám, hogy sikerülni fog elhelyezkedni egy szuper helyen, de még nem most, ki kell tartani addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!