Megint rámjött a depresszió, ez miért van? pedig pont az előbb gondolkodtam azon meglepődve hogy ma egész jó kedvem volt
Figyelt kérdés
#,aaaaaaaaaaa
2023. ápr. 1. 23:37
2/15 A kérdező kommentje:
Nem, amúgy ennek mi köze a kérdéshez?
2023. ápr. 1. 23:47
3/15 anonim válasza:
Hát,ha lány lennél,tudnád:) a havi ciklus miatt lehetne.
De sok minden miatt lehet. A jókedvű,felfokozott epizódokat általában hullámvölgy követi.
4/15 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen, néha nekem is bekúszik egy-egy vacak gondolat és képes vagyok elbőgni magam. De már nincs az, mint a terápia előtt, hogy órákra belelovalltam magam a sírógörcsbe. Mostanában az lett a mottóm, hogy ha èrzem magamban a görcsöt, kimondom hogy "hányni akarok", mert ez egy olyan dolog, ami velem nem nagyon szokott megtörténni, és így végül is elérem, hogy nem sírom el magam, vagy nem gondolok túl valamit.
5/15 A kérdező kommentje:
"A jókedvű,felfokozott epizódokat általában hullámvölgy követi."
igazán jókedvű epizódom nem is tudom hány éve nem volt....2 hete öngyilkos hangulatom van, a mai nap enyhébb volt de nem tartott sokáig
2023. ápr. 2. 00:11
6/15 anonim válasza:
Krónikus gyulladásod nincs? Fog,mandula? Rossz tömés?
7/15 A kérdező kommentje:
nem tudok róla
2023. ápr. 2. 00:16
8/15 anonim válasza:
Nekem gyanús, hogy azután jött, hogy rájöttél, hogy jó napod volt. Sokan azért ragadnak bele a depresszióba, mert félnek a jótól. Úgy érzik ők nem érdemlik meg, vagy azért mert a jó után biztos valami rossz jön, és stabil biztonságérzet nélkül a "valami rossz" lehetősége is megsemmisítő.
9/15 anonim válasza:
Keresd meg az életedben, a környezetedben a szépet, azt aminek örülni tudsz. Nézd a pozitív oldaláról a dolgokat. Probálj másképp nézni a világra. Ha nincs szép és öröm az életedben, akkor keress, tűzz ki célokat...
Egy depresszív embert elviselni is elég nagy kihívás, mind a magánéletben, mind a munkában. Minden tiszteletem a párodé, ha van.
10/15 Gabeszon válasza:
Teljesen bele tudok mélyülni a depressziómba. Olyan mélyre zuhanok olyankor és sajnos egyre gyakrabban hogy nem ismerek magamra és a családomat is kikészítem. Sztem van hogy egy hétig is olyan mélyen vagyok hogy az az érzésem hogy soha nem jövök ki belőle. Menj el futni.. sokat segít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!