Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek mennyire előnyös tulajdon...

Ezek mennyire előnyös tulajdonságok egy nőnek?

Figyelt kérdés
Világoskék szem, hosszú szőke haj, vékony alkat, 160 cm.

2023. márc. 31. 21:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

Akinek az ilyen típusú nők tetszenek, azoknak előnyére válsz.

Más meg a sötét gesztenyebarna, zöldszemű nőket szereti. Én ilyen vagyok. De voltam szőke is. Sosem tekintettem előnyként. Ha belül nem vagy rendben, és nem vagy, mert itt kérdezel, bárhogy nézhetsz ki.

2023. márc. 31. 21:56
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Ezek semleges dolgok. Így is lehet mondjuk ocsmány az arcod, vagy akármi. Tehát ez igy önmagába nem baj, de nem is pozitív szerintem. Mondjuk jobban szeretem a nagy ciciket
2023. márc. 31. 21:58
 13/17 anonim ***** válasza:
24%
Így elsőre nem hangzik rosszul.Nyilván előnyösebb,mint ha 120 kg.és rövig hajú lennél.
2023. márc. 31. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barna szem jobban tetszik, a hajszín meg mindegy. De amúgy meg mit tudom én, ennyi alapján lehet bűnronda meg szép is. Objektíven annyit lehet kijelenteni, hogy az átlagnál alacsonyabb a lány. Ez nálam pl nem igazán előny, mert a hosszú lábakat szeretem. De sok férfi szereti az alacsony csajokat.
2023. márc. 31. 22:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem vennélek észre
2023. ápr. 1. 09:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Lehet, ha megszólalsz, lehervad a mosoly, lehet ha elindulsz egy világ omlik össze bennem (csámpás járás) és akkor már ki sem kell nyitnod kék szemedet..

Nem ezek a jegyek csábítanának el..

2023. ápr. 1. 19:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Mint mondják és ez igaz: a szépség belülről fakad és nem a külsőség számít.
2023. ápr. 1. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!