Ezek mennyire előnyös tulajdonságok egy nőnek?
Kérdező, ezek nagyrészt csak genetikán múltak csak. Ezekért semmit se tettél.
Én is vékony vagyok 159 centihez, de te hány km-t tudsz egyszerre lefutni megállás nélkül? Vagy hány könyvet olvasol el egy évben? Vagy mennyit foglalkoztál önismerettel? Képes vagy felelősséget vállalni tetteid után? Mennyire tudod helyén kezelni a stresszt? ...stb...
Nem is mondtam, hogy tettem valamit. Pontosan tudom, hogy ez csak genetika. És tudom, hogy nem ezen múlnak a dolgok.
De én most csak arra voltam kíváncsi, ha csak a külsőt nézzük elsőre.
Komolyan, hány éves vagy? 12?
Igazán tudhatnád, hogy valami hiába szép kívülről, ha belülről rohad. A külső nem minden.
Pl. bármelyik plasztik csajra képes rámozdulni bármelyik hetero pasi, de ha a csaj megszólal, nem biztos, hogy túl sok értelmes fog a száján kijönni.
Igen, ezek nagyon figyelemfelkeltő paraméterek🙂😉
F
#8: Nem is biztos, hogy szép. Attól, hogy valaki szőke, kékszemű és vékony, még lehet bűnronda, hatalmas kampós vagy ferde orral; kiálló, szabálytalan fogsorral; bandzsa szemekkel stb.
Szóval a felsorolt külső jegyek még csak nem is biztos, hogy egy szép embert takarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!