Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek mennyire előnyös tulajdon...

Ezek mennyire előnyös tulajdonságok egy nőnek?

Figyelt kérdés
Világoskék szem, hosszú szőke haj, vékony alkat, 160 cm.

2023. márc. 31. 21:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Te itt most figyelmet akarsz. Tudod jól, hogy ezek mind jók, de dícséretre pályázol. Nem kérdés, hanem csak az egódat akarok növelni.
2023. márc. 31. 21:16
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
Előnyös annak aki egy kertitörpét keres
2023. márc. 31. 21:19
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Olyannyira előnyös, hogy már nem is a földön, hanem a föld felett jársz, olyan stílusban, hogy már senki nem mer megszólítani, legfeljebb bámul.
2023. márc. 31. 21:20
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Ezek eléggé semmitmondó tulajdonságok. Az összhatás számít, nem az egyes jegyek.
2023. márc. 31. 21:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak külsőségek. A valódi tulajdonságok másról szólnak.
2023. márc. 31. 21:24
 6/17 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, ezek nagyrészt csak genetikán múltak csak. Ezekért semmit se tettél.

Én is vékony vagyok 159 centihez, de te hány km-t tudsz egyszerre lefutni megállás nélkül? Vagy hány könyvet olvasol el egy évben? Vagy mennyit foglalkoztál önismerettel? Képes vagy felelősséget vállalni tetteid után? Mennyire tudod helyén kezelni a stresszt? ...stb...

2023. márc. 31. 21:27
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem is mondtam, hogy tettem valamit. Pontosan tudom, hogy ez csak genetika. És tudom, hogy nem ezen múlnak a dolgok.

De én most csak arra voltam kíváncsi, ha csak a külsőt nézzük elsőre.

2023. márc. 31. 21:29
 8/17 anonim ***** válasza:
53%

Komolyan, hány éves vagy? 12?

Igazán tudhatnád, hogy valami hiába szép kívülről, ha belülről rohad. A külső nem minden.

Pl. bármelyik plasztik csajra képes rámozdulni bármelyik hetero pasi, de ha a csaj megszólal, nem biztos, hogy túl sok értelmes fog a száján kijönni.

2023. márc. 31. 21:33
 9/17 anonim ***** válasza:
68%

Igen, ezek nagyon figyelemfelkeltő paraméterek🙂😉

F

2023. márc. 31. 21:37
 10/17 anonim ***** válasza:
89%

#8: Nem is biztos, hogy szép. Attól, hogy valaki szőke, kékszemű és vékony, még lehet bűnronda, hatalmas kampós vagy ferde orral; kiálló, szabálytalan fogsorral; bandzsa szemekkel stb.

Szóval a felsorolt külső jegyek még csak nem is biztos, hogy egy szép embert takarnak.

2023. márc. 31. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!