Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak nektek tetszik ha egy...

Férfiak nektek tetszik ha egy nőn van pár felesleg kiló? Pl egy kis poci, nagyobb comb, meg ilyenek

Figyelt kérdés

#test #tetszés #Felesleg kiló
2023. márc. 31. 10:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%

De mit csodálkozunk , ha úgy kérdez valaki mint a fidesz nepszavazáson?

Szeretne ön fizetne azért hogy lmbtqsok tanítsák a gyerekét? Ki az a hülye aki igennel válaszol egy nyakatekert kérdésre.

2023. márc. 31. 11:09
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Már nem foglalkoztat, hogy az átlagnak tetszik e, a párom szereti, hogy van mit fogni rajtam, nekem ennyi elég.
2023. márc. 31. 11:12
 13/21 anonim ***** válasza:

#4:

Ahogy egy magadfajta nádszál sem, akinek a járdára kell betonoznia magát, mert egy szellő már elrepíti egészen Túrkevéig.

2023. márc. 31. 12:35
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem ilyen egyszerű, nem kilókban kell mérni és a felesleg is viszonylagos. A BMI is -tól-ig értéket ad meg, tehát honnan számít feleslegnek? Van olyan ember, akin elvileg nincs súlyfelesleg, mégsem néz ki jól, mondjuk minimális izomzata van, a súlya nagy része zsír. Vagy rettentő vékony végtagjai vannak, de nagy a hasa. De sok olyan nő van, akin láthatóan van egy kevés felesleg , de jó arányban oszlik el és nekem kifejezetten tetszik.
2023. márc. 31. 12:44
 15/21 anonim ***** válasza:
33%
Igen.
2023. márc. 31. 17:15
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Marha 🐄

2023. márc. 31. 17:54
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

"Gondolom az ide írogató "férfiak" tökéletes testalkattal rendelkeznek. :D"

Most ez hogy jön ide? A saját testalkatomtól függetlenül nem fog tetszeni egy kövér nő. Tudtommal az ízlés nem külső kérdése, ha nem szeretem a krumpli főzeléket akkor azt sem kövéren, sem vékonyan nem fogom szeretni.

2023. márc. 31. 18:49
 18/21 anonim ***** válasza:
21%

Mondjuk én ezt a "van mit fogni" dolgot nem értettem. Számomra a fogni való dolgok az a mell meg fenék, és nem az úszógumikat akarom markolászni... :D

A pocakról meg alapból egy sörhasú férfi jut eszembe, ami nyilván nem vonzó.

2023. márc. 31. 18:54
 19/21 anonim ***** válasza:
63%

5-ös!

Ez tényleg nem így működik, lehet, hogy egy kövér férfinek vékony nő tetszik, én ismerek 2 ilyen párt is. Nem baj, ha valakinek nem tetszik olyan nő,akin van felesleg, nem kell ezen megsértődni.

2023. márc. 31. 20:08
 20/21 anonim ***** válasza:
27%
Attól hogy lepontoztok prolik, majd szeretni fogom a kövér nőket? :D
2023. márc. 31. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!