Férfiak nektek tetszik ha egy nőn van pár felesleg kiló? Pl egy kis poci, nagyobb comb, meg ilyenek
De mit csodálkozunk , ha úgy kérdez valaki mint a fidesz nepszavazáson?
Szeretne ön fizetne azért hogy lmbtqsok tanítsák a gyerekét? Ki az a hülye aki igennel válaszol egy nyakatekert kérdésre.
#4:
Ahogy egy magadfajta nádszál sem, akinek a járdára kell betonoznia magát, mert egy szellő már elrepíti egészen Túrkevéig.
"Gondolom az ide írogató "férfiak" tökéletes testalkattal rendelkeznek. :D"
Most ez hogy jön ide? A saját testalkatomtól függetlenül nem fog tetszeni egy kövér nő. Tudtommal az ízlés nem külső kérdése, ha nem szeretem a krumpli főzeléket akkor azt sem kövéren, sem vékonyan nem fogom szeretni.
Mondjuk én ezt a "van mit fogni" dolgot nem értettem. Számomra a fogni való dolgok az a mell meg fenék, és nem az úszógumikat akarom markolászni... :D
A pocakról meg alapból egy sörhasú férfi jut eszembe, ami nyilván nem vonzó.
5-ös!
Ez tényleg nem így működik, lehet, hogy egy kövér férfinek vékony nő tetszik, én ismerek 2 ilyen párt is. Nem baj, ha valakinek nem tetszik olyan nő,akin van felesleg, nem kell ezen megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!