Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előnyös vagy szánalmas ha...

Előnyös vagy szánalmas ha valakinek még sosem volt pákapcsolati problémája, szakítása stb mégpedig azért nem mert párja se volt soha? És azért bőven túl a 3. ikszen…

Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 11:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Se nem előny, se nem hátrány. De akinek addig nem volt kapcsolata, annak jó eséllyel már nem is lesz.
2023. márc. 23. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Előnyös, ha nem is akart soha se társat.

Hátrányos, ha akart volna de nem kellett senkinek.

2023. márc. 23. 11:47
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Én 43 vagyok, 15 éve egyedül. Valójában nem volt még nőm, ezt köszönhetem a kinézetemnek. Így telt el az életem, ha majd lesz másik életem, remélem, nem fogok így kinézni, és akkor talán nem így alakul. Ha meg nem lesz másik életem, annál jobb, akkor ezen sem kell idegeskednem. :-D Hát, az igazat bevallva elég rossz így élni, de nem lehet mit tenni. Már amúgy sem találkoznák senkivel, mivel képtelen vagyok rá. Évekkel ezelőtt feladtam, legalább addig sem gúnyolnak, meg röhögnek ki.
2023. márc. 23. 11:48
 4/12 A kérdező kommentje:

"se nem hátrány. "

Szerintem meg a leghatározottabban hátrány hiszen ha adódna is alkalma valamire, nem tudja kezelni majd a szitut és még az aranyhal is kicsúszik majd a kezéből...

a párkapcsolat egy társasjáték melynek előre nem tudjuk a szabályait menet közben ezer kapcsolat hibázás és csalódás közben tanuljuk. akinek még nem volt egy se, az nulla tudással rendelkezik és még ha lenne is esélye nem tud vele mit kezdeni, lehet észre se veszi

2023. márc. 23. 11:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 2-es írta. Ha nem is akart soha, miért lenne hátrány?

Ismerek olyan nőt, harmincas, akinek már rengeteg kapcsolata volt, voltak ott megcsalások, viták, tettlegességek, rossz kapcsolatok stb...az miért jobb? Állítom, többet bőgött, meg többet járt életében pszichológushoz, mint akinek sose volt, és nyugodtan elvan.

2023. márc. 23. 11:54
 6/12 A kérdező kommentje:

"mint akinek sose volt, és nyugodtan elvan."

Azt nem mondta senki hogy "nyugodtan elvan" mindenesetre akiről szó van, keményen gyógyszerfogyasztó, 1 öngyi kísérlet már volt, 2 féle antidepit + xanaxot szed évek óta. így kissé túlzás a nyugodtan elvan kifejezés

2023. márc. 23. 11:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szóval neked már megvan a konkrét válaszod, nyilván nem kedveled az adott személyt, akkor mi is a kérdés? Megerősítést akarsz, hogy igen, szánalmas?
2023. márc. 23. 12:12
 8/12 A kérdező kommentje:

" nyilván nem kedveled az adott személyt"

Az hogy én kedvelem-e vagy sem az mennyiben releváns?

Meg hogy jön a fekete fehér tényekhez (gyógyszerek szedése) az én kedvelésem/nem kedvelésem?

2023. márc. 23. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Az a szánalmas, hogy mások életével foglalkozol.
2023. márc. 23. 12:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Az "előny" szó értelmezhetetlen napjainkban, ha egy párkapcsolatról van szó. Nem azért lesz párkapcsolatod, mert az neked előnyös, hanem mert TE AKARSZ.

Régen nem így volt, akkor tényleg nem szerelemből házasodtak, hanem azért mert másképp nem lehetett megélni. Még az özvegyek is egy év múlva házasodtak is újra, mert nem volt más választásuk.

2023. márc. 23. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!