Mármint egy tök idegen ház. Én nagyon szívesen nezegetnék házakat, lakásoka. Egyszerűen csak érdekel hogy van berendezve ,milyenek a bútorok, függönyök, a kert, minden. Sokszor szoktam a neten eladó lakásokat, házakat nézni emiatt. Ez nagyon beteges?
Ilyet én is szoktam, meg úgy nem tudom szeretem felülnézetből elképzelni egy ház alaprajzát is. Hogy lehetnek benne a szobák, ilyesmi. Kiskoromban egyszer megrajzoltam a szülői ház alaprajzát és rendesen berendeztem, minden helyiségbe oda rajzoltam mit képzelek el, a spájzba különböző lekvárokat, a konyhába még a zöldségeket is, még a ház mellé kis konyhakertet is. Olyan dolgokat amik élőben nem is voltak ott, de még a bútorozást is átvariáltam ahogy én elképzeltem volna, az alaprajz viszont teljesen ugyanaz maradt.
Most geoinformatikus vagyok, ez a szenvedélyem a térképek nézegetésére irányul és munka után is képes vagyok ezzel foglalkozni, egyszerűen imádom.
2023. márc. 22. 21:12
6/12 anonim válasza:
Nem beteges. Engem inkább azz elhagyatott házak érdekelnek: hogy mi van bennük. Illetve az olyan házak, ami építés alatt vannak: mindig csodálkozom, hogy egy X alapterületű telekre egy Y-típusú házat fel tudtak húzni, azon belül a készülendő ház szerkezete, szobakiosztásai milyenek.
2023. márc. 22. 21:22
7/12 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet néha. Elképzelem hogyan rendezném be.
Szerintem nem beteges, csupán érdekel a lakberendezés és a szép házak.
2023. márc. 22. 21:22
8/12 anonim válasza:
Engem a stílusirányzatok érdekelnek. Mitől viktoriánus egy ház? Mitől György- vagy Edward-kori? Mik a bauhaus lakberendezés stílusjegyei? Furdalta az oldalamat a kíváncsiság, hogy egy "bay window"-ba (az az ívelt, ablakos dudor a házak oldalán, talán győri erkély?) mit tesznek? Étkezőt? Olvasósarkot? Zongorát? Emiatt nézegetem a lakberendezési cikkeket. Nézem azt, hogy van, aki bátran keveri a színeket, mintákat a textileken, és tetszetős az eredmény. Szórakoztat, pihentet a dolog.
2023. márc. 22. 21:46
9/12 anonim válasza:
Ha nem maszturbálsz rá,akkor nem beteges.
2023. márc. 23. 04:03
10/12 anonim válasza:
Ezt én is nagyon élvezem csinálni. Sőt, amikor nem látják - tuskó módon - még a kertbe vagy a nyitott ablakon a lakásba is bebámulok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!