Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy a nők...

Miért van az hogy a nők irigyek a náluk szebb/vonzóbb nőkre, de a férfiak nem irigyek a náluk jóképűbb/vonzóbb férfiakra?

Figyelt kérdés
A nőknél néha még útálatba is torkollik ha a másik szebb, a férfiaknál pedig ilyen nem szokott lenni.

2023. márc. 20. 10:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Anyáddal beszélhetsz így.
2023. márc. 20. 12:22
 22/25 anonim ***** válasza:
77%

Pont nemrég volt egy kérdés arról, hogy véleményezzék a nők egy táncos, vagy mittudomén milyen sportoló nő kinézetét...

Kvétel nélkül az összes női komment arról szólt, hogy milyen csinos és sportos a nő, míg jött két férfi komment is, amiknek az volt a lényegük, hogy na, a libák biztos irigyek erre a csajra, mert ők rosszabbul néznek ki.

A nők felé irányuló rosszindulat nagyrészének a forrása a férfiak. Életem során folyamatosan ezt láttam, és a netnek hála jóformán napi szinten tapasztalom ezt újra meg újra.

De nem vagyok naiv; tudom, hogy létezik irigység a nőkben egymás felé, viszont azt is tudom, hogy ha egy szobában vagyunk én, egy nő, akivel irigyek vagyunk egymásra, vagy nem kedveljük egymást, és egy random férfi, akkor hármunk közül a férfi gondolja rólunk, sőt, az egész női nemről a legrosszindulatúbb dolgokat. Eközben szentül meg van róla győződve, hogy mi, nők vagyunk egymás legnagyobb ellenségei, és ezt hangoztatni is fogja.

Ez pedig szerintem egy jóval érdekesebb téma, mint a nők közötti rivalizálás.

2023. márc. 20. 13:15
 23/25 anonim ***** válasza:
😂 ekkora hulyeseget is reg olvastam
2023. márc. 20. 14:47
 24/25 anonim ***** válasza:

Az 1-esnek igaza van, de okban nem vagyok biztos. Az biztos, hogy a nők élete sokkal inkább forog a kinézetük körül, mint a férfiaknak, és az is, hogy a nők többsége egyszerűen komplexusos, önbizalomhiányos (a 30 feletti öregedő nők pl. félig-meddig belebetegednek abba, hogy egyre kevesebb figyelmet kapnak a férfiaktól).

A túlsúlyos kolleganőm pl. folyton a jó alakú fiatalabb nőket kritizálja, nyilván nem irigységből :D

És nem rosszindulatból írom, de a nők többsége szerintem is meglehetősen éretlen, gyakorlatilag nagyra nőtt kislányok.

2023. márc. 24. 13:11
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem Zoramthanga tetszik.
2023. júl. 1. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!