Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy a nők...

Miért van az hogy a nők irigyek a náluk szebb/vonzóbb nőkre, de a férfiak nem irigyek a náluk jóképűbb/vonzóbb férfiakra?

Figyelt kérdés
A nőknél néha még útálatba is torkollik ha a másik szebb, a férfiaknál pedig ilyen nem szokott lenni.

2023. márc. 20. 10:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

Őszintén, férfiként én is rohadt irigy vagyok, amikor meglátok az interneten vagy az utcán egy sokkal helyesebb, jobb kiállású férfit.

És nem értek egyáltalán egyet az előttem szólóval, hogy inspirálgatni kellene egymást. Van, ami adottság, akárhova inspirálgatod magad, de leszel magasabb és helyesebb.

2023. márc. 20. 11:41
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
nem*
2023. márc. 20. 11:42
 13/25 anonim ***** válasza:
De magadból mindig kihozhatod a legjobbat.
2023. márc. 20. 11:57
 14/25 anonim ***** válasza:
83%
Ezek ezer éve elcsépelt közhelyek. Kihozhatod, csak épp meg sem közelíted azt a szintet, amit más nulla erőfeszítéssel ért el.
2023. márc. 20. 11:59
 15/25 anonim ***** válasza:
58%

Nem közhely. Egy olyan férfire simán felfigyelek, aki bár nem jóképű, de ezt elfogadta, és mégis érdekli a külseje.

Nők közt is csomó van, akik csúnyák, nem látod őket, de van saját stílusuk, érdekli őket a kinézetük, akkor is, ha kis szemüveges köpcös láthatatlanok.

Lehet sírni, hogy nem vagyok modell, csak közben az élet elmegy.

2023. márc. 20. 12:04
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Látom nem érted a lényeget.
2023. márc. 20. 12:05
 17/25 anonim ***** válasza:
82%
A férfiaknak nagyobb az önbizalmuk, kevesebb külső megsegítésre van szükségük. Észre sem vesznek apró különbségeket a kinézetükben egy másik férfihoz hasonlítva, míg egy nő olyat is észrevesz, hogy vastagabb a szája, vékonyabb a térde, hosszabb a szempillája, stb. Ráadásul a nő felé nagyobb a társadalmi elvárás a kinézetét illetően, így akaratlanul is egymást licitáljuk túl. :) Nehezen tudom elképzelni, ahogy pl egy férfi azon morfondírozik, hogy "vajon hol vette Misi azt a király zoknit, hogy menne a fehér nacimhoz", vagy azon morog, hogy "nem igaz már, Petinek mindig olyan szép fényes a haja és a borostája is tök szabályos, hogy csinálja?" :D
2023. márc. 20. 12:14
 18/25 anonim ***** válasza:
82%
A férfiak is irigyebbek, csak ezt kevésbé mutatják ki ill. más dolgokkal is el annak foglalva. Egyébként a művészetben kutakodni kell (festészet, szobrászat), hogy a valóban vonzó férfi megjelenés milyen módon fejeződik ki, vannak bizonyos külső vonások (pl. Michelangelo Dávid szobra, Ádám teremtése freskó stb.).
2023. márc. 20. 12:15
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként irigy vagyok a nálam jóképűbb férfiakra, de nem beszélek róla, és nem is szidom, nem is utálom őket. Van rengeteg nálam jobb külsejű férfi, így jártam. Irigy vagyok rájuk, de nem az ezen való pörgés teszi ki az életemet.
2023. márc. 20. 12:16
 20/25 anonim ***** válasza:
71%

Pedig mennyivel jobban néznének ki, ha ilyeneken is gondolkoznának néha.

Én nőként szoktam néha tök jól belőtt férfi sérókat látni, és mindig elgondolkozom, hogy vajon hogy csinálta, és miért nem csinálják ezt többen.

2023. márc. 20. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!