Oroszországban verik a nőket?
Figyelt kérdés
Állítólag Oroszországban úgy tartják, hogy a feleség verve jó. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz2023. márc. 19. 13:10
2/16 anonim válasza:
Minden országban van, aki veri a feleségét, és olyan is, aki nem. Legfeljebb csak az arányok változnak, de szinte minden országban azok vannak többségben, akik nem verik a nőket. Ezért nem lehet így általánosítani.
5/16 anonim válasza:
En ilyat hallok sokat hogy kizárják az erkelyre a minusz 40 fokba.
Van aki a terhes nőjével tette ezt(meghalt a nő)
Valaki meg a gyerekét rakta ki es elnent 3 napra otthonrol. Vmi kutya tartotta melegen a gyereket igy túlélte, mikor rátaláltak.
Ilyesmik ott a "divat", nem a közvetlen agyonverés a legtöbb.
6/16 anonim válasza:
Ja nekem volt orosz barátom. Ő azt csinalta mikor haragudott rám hogy éjszaka kitett az autópalya közepére.
7/16 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom, hogy ilyesmi sajnos mindenhol előfordul.
2023. márc. 19. 16:18
8/16 A kérdező kommentje:
Ezt a kizárást a hidegre,stb nem tudtam, sajnálom
2023. márc. 19. 16:19
10/16 anonim válasza:
Minusz 32 fokban másik kizárt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!