Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miért terjedt el...

Szerintetek miért terjedt el az a szokás hogy faluban a legtöbb férfi nyugdíjhoz közeledve alkoholistává válik?

Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 16:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
Ahogy az első írja. Minek menjen haza? A vén szipirtyó úgy is mindenbe bekeköt. Meccset nem nézhet stb...
2023. márc. 18. 17:39
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

Miért, mi mást lehet csinálni falun?

Amúgy meg a válaszok jelentős részét olvasva végképp nem értem ezt az incel jelenséget; megy itt a fütyizörej arról hogy a legkegyetlenebb sors egy férfi számára az, amikor a nők nem hajlandóak lealjasulni hozzá, meg emiatt megy tönkre az életük, meg milyen gonoszak a nők, hogy megtagadják a boldog életet a férfiaktól, de ha egy férfi mellett van nő, akkor meg az a baj; akkor fix, hogy csak szenvedés lehet az ilyen férfi élete...

????

2023. márc. 18. 17:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok oka lehet, de a minta is sokat számít szerintem. Ha azt látja, hogy a környezetében mindenki iszik és a közeg megtanult már az ilyesmivel együttélni, akkor nem nagyon lesz visszatartó erő. Az ivásra alkalmat és okot meg mindig lehet találni.
2023. márc. 18. 18:01
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Érdekes, a férfiakra mondják, hogy az erősebbik nem, azt köztük van a legtöbb alkesz. 😂Hagyjuk, hagyjuk. Gyengék vagytok, nincs mit tagadni.
2023. márc. 18. 18:54
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

Én faluban nőttem fel, imádtam. főleg fiatalon, nagyon jó volt a társaság, hetente buliztunk, együtt logtunk stb...

Az egyetem változtatott meg mindent, van aki elment más városba, én speciel a legközelebbi városba mentem egyetemre, szóval én közel voltam a szülőfalumhoz, és szemtanúja votlam egy folyamatnak, amit most megosztanek.. de a legtöbben Pestre mentek vagy Debrecenbe.

Na már most, van olyan, aki elkezdett dolgozni, van olyan aki utána kb otthon volt és semmit nem csinált. Van olyan, aki kibukott az egyetemről... Stb. A lényeg a lényeg, hogy szétszéledtek az emberek, már egyáltalán nem olyan volt, mint régen. Aki elment élte világát, akik viszont maradtak azoknak maradt a buli.

Az egyik srác a társaságból full alkesz lett pl, pedig most 29 éves. Azt mondta, minden szar. De több embert is ismerek, aki eléggé megkeseredett.

Én elvoltam ott még egx darabig, de miután a barátaim nagy része elhízott, én se sok értelmét láttam maradni. Állandóan egyedül csináltam azokat a dolgokat, amiket előtte a barátokkal- futás, sport, kutyaséta stb. Kb iylen dolgokkal tudod elfoglalni magad. Ez nagyon elkeserítő volt nekem. Aztán én is ugy döntöttem, jobb ha váltok nagyvárosba.

Tehát szerintem az inger szegény környezet, és az, hogy a fiatalok húzzák egymást mind közre játszik. Aztán egy idő után, akinek nincsenek céljai, becsavarodik otthon.

2023. márc. 18. 18:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy meg a válaszok jelentős részét olvasva végképp nem értem ezt az incel jelenséget; megy itt a fütyizörej arról hogy a legkegyetlenebb sors egy férfi számára az, amikor a nők nem hajlandóak lealjasulni hozzá, meg emiatt megy tönkre az életük, meg milyen gonoszak a nők, hogy megtagadják a boldog életet a férfiaktól, de ha egy férfi mellett van nő, akkor meg az a baj; akkor fix, hogy csak szenvedés lehet az ilyen férfi élete..."

Ez az alkoholizmus, mindegy, hogy mi van, az ok az ivásra.

2023. márc. 18. 19:22
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Mintha városban nem lennének alkeszok... Nem kell mindent ami szar a faluban arra fogni, hogy ilyen a falusi élet.
2023. márc. 19. 08:46
 18/20 A kérdező kommentje:
Én falusi vagyok ezért gondoltam meg kérdezem itt van pár belőlük sajnos
2023. márc. 19. 08:52
 19/20 anonim ***** válasza:
58%
Én meg Londonban élek, nagyvárosban is vannak alkeszok
2023. márc. 19. 09:19
 20/20 anonim ***** válasza:
68%
pszichologia... es a legnagyobb problema, hogy a csalad, legfobbkepp a gyerek sinyli meg, nem is a feleseg, mivel az a no, aki nem lep le, majdnemhogy ugyanugy tettestars, mivel tarsfuggo.
2023. márc. 19. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!