Szerintetek miért terjedt el az a szokás hogy faluban a legtöbb férfi nyugdíjhoz közeledve alkoholistává válik?
Miért, mi mást lehet csinálni falun?
Amúgy meg a válaszok jelentős részét olvasva végképp nem értem ezt az incel jelenséget; megy itt a fütyizörej arról hogy a legkegyetlenebb sors egy férfi számára az, amikor a nők nem hajlandóak lealjasulni hozzá, meg emiatt megy tönkre az életük, meg milyen gonoszak a nők, hogy megtagadják a boldog életet a férfiaktól, de ha egy férfi mellett van nő, akkor meg az a baj; akkor fix, hogy csak szenvedés lehet az ilyen férfi élete...
????
Én faluban nőttem fel, imádtam. főleg fiatalon, nagyon jó volt a társaság, hetente buliztunk, együtt logtunk stb...
Az egyetem változtatott meg mindent, van aki elment más városba, én speciel a legközelebbi városba mentem egyetemre, szóval én közel voltam a szülőfalumhoz, és szemtanúja votlam egy folyamatnak, amit most megosztanek.. de a legtöbben Pestre mentek vagy Debrecenbe.
Na már most, van olyan, aki elkezdett dolgozni, van olyan aki utána kb otthon volt és semmit nem csinált. Van olyan, aki kibukott az egyetemről... Stb. A lényeg a lényeg, hogy szétszéledtek az emberek, már egyáltalán nem olyan volt, mint régen. Aki elment élte világát, akik viszont maradtak azoknak maradt a buli.
Az egyik srác a társaságból full alkesz lett pl, pedig most 29 éves. Azt mondta, minden szar. De több embert is ismerek, aki eléggé megkeseredett.
Én elvoltam ott még egx darabig, de miután a barátaim nagy része elhízott, én se sok értelmét láttam maradni. Állandóan egyedül csináltam azokat a dolgokat, amiket előtte a barátokkal- futás, sport, kutyaséta stb. Kb iylen dolgokkal tudod elfoglalni magad. Ez nagyon elkeserítő volt nekem. Aztán én is ugy döntöttem, jobb ha váltok nagyvárosba.
Tehát szerintem az inger szegény környezet, és az, hogy a fiatalok húzzák egymást mind közre játszik. Aztán egy idő után, akinek nincsenek céljai, becsavarodik otthon.
"Amúgy meg a válaszok jelentős részét olvasva végképp nem értem ezt az incel jelenséget; megy itt a fütyizörej arról hogy a legkegyetlenebb sors egy férfi számára az, amikor a nők nem hajlandóak lealjasulni hozzá, meg emiatt megy tönkre az életük, meg milyen gonoszak a nők, hogy megtagadják a boldog életet a férfiaktól, de ha egy férfi mellett van nő, akkor meg az a baj; akkor fix, hogy csak szenvedés lehet az ilyen férfi élete..."
Ez az alkoholizmus, mindegy, hogy mi van, az ok az ivásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!