Milyen egy ígényes nő?
Tetkó, szag, festék, karikák, csonkításoktól mentes...természetes.
Nincs teló, közösségi diliház, munka, igénytelen zene-média...semmi függőség.
Ha ez mind megvan, a többi adja magát = normális:)
11
Amiket felsoroltál csak ízlés kérdése nem igényesség.
Nincs olyan hogy ha nekem valami nem tetszik az már nem normális. Elfogadom hogy valakinek tetszik
Minden ember függ valamitől. Legyen akár az média, csoki vagy a sport.
10
Persze, mert ez így müködik.
Nézd meg, milyenek az idő író (diplomás) nők többsége, pl. szánsájnka. Na, ezeknek az ellentéte. Az igényes nő nem idegbeteg, nem fröcsög, nem buta, van véleménye, nem csak azt ismétli meg, amit olvasott.
Külsőre nőies öltözködés (mondom nőies, nem feslett), szinte teljesen csupasz. A higiéniára szerintem felesleg kitérni, az alap.
Biztos megbántok jó pár embert, de a túlsúlyos nő sem igényes a szememben, tudom tudom, egészségi okokból kövér blabla..kevés az idő..pénz egészséges kajára..blalblabla.
Amit a 10es ír, az meg tényleg igazából ízlés, bár annyira igazság van benne, hogy Magyarországon tényleg a tetoválások többsége hulladék: rossz minőségű, túlzásba vitt, igénytelen. Viszont találkoztam már 1-2 olyan nővel, aki tetováltan piercinggel is nőies volt.
Testalkattól, stílustól függetlenül lehet igényes valaki. Ez is csak ízlés kérdése.
A nőket mindenki idealizálja és ha ebbe az álomszerepbe nem fér bele valaki arra már rámondják hogy igénytelen vagy nem nőies.
Tetoválással, szőrrel, plusz kilókkal és sportos stílussal és karonkodva is lehet valaki igényes.
12
Hüly_séget írsz, de legyen egészségedre:)
Normális ember a trendtől nem függ, max kihasználja-esetenként él vele, de nem neki-az szerint...
Melyik része a hülyéseg?
Ha nekem nem tetszik a hosszú haj akkor minden hosszú hajú igénytelen?
Minden ember függ valamitől. Lehet tagadni, de így van. Valamelyik károsann valamelyik kevésbé.
17
Ha a felsoroltakat nem tudd nélkülözni, akkor függő-beteg vagy..., ennyire egyszerű:)
S ha ezt felfogni sem tudod, pláne baj van...
Miért kéne nélkülöznöm? Miért lennék függő vagy beteg ha tetovalasom vagy piercingem van? Attól még nem leszek függő hoyg használom a telefont és hallgatók zenét (meg akkor se ha neked az nem tetszik)
Inkább azzal van a baj aki nem tudja elfogadni és megérteni hogy, mindenkinek más tetszik és inkább fölényeskedik.
Amúgy a tetoválás aknes a piercing nem egy újkeletű divat amit üldözni kéne.
1.Semmi értelme szélsőséges peldákkal jönni.
2.Mindenki függ valamitől, lehet tagadni de ez van.
3. Lehet utána kéne nézni ezeknek az eredetének és a mierteknek nem okoskodni ilyen gusztustan stílusban.
Mindenkinek megadjuk az alapvető tiszteletet és nem ilyen fölényeskedő, artogáns stílusban válaszolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!