Szerintetek ez nem ciki kicsit ilyen fizetés/pozíció mellett?
Egyik kollégánk az irodából nyugdíjba megy, már vettünk is neki búcsú ajándékot, lesz majd egy kis meglepetés neki. Erre a főnök némi fáziskéséssel kitalálta, hogy a csapat nevében ő is vesz neki ajándékot.. Már azt sem értettük, hogy erre mi szükség volt, de küldött egy kör emailt is, hogy akkor legyen kedves mindenki befizetni 480 Ft-ot, mert /főre lebontva ennyibe kerül. Ez volt 1 hete, erre ma kiküldi újra, hogy aki nem tette meg az fizesse be..
Ne értsétek félre, nem a pénz a gond, de egész pontosan 2m bruttó a fizetése + mindenféle menedzseri juttatás, és most a 480 Ft-okon pörög. Nem tudom, nekem fura.
A csapat nevében akkor vegyen, ha előtte egyeztetett veletek. Ezt mint főnök sem teheti kötelezővé.
Ettől függetlenül én ekkora összegen nem vacakolnék - és nem érné el annyira az ingerküszöbömet, hogy kiírjak róla kérdést a gyakorira.
lol XD
Egyébként nem csak az, hogy szaros 500 forinton pattog, de valójában ha a csapat nevében adja egy távozó kollégának, konkrétan céges költségre is vehetné.
De összességében ja, balf*sz a csávó, de ha már így alakult, kár a feszültséget szítani ennyi miatt.
Most igazából mi a gond? Az, hogy később kezdte el szervezni mint ti? Vagy a 480 Ft kevés? Neki annyi a 480 Ft, mint neked a 48 Ft. 10x48Ft-ot hagynál veszni a fenébe csak a poén kedvéért?
Gondolom nem szóltál neki, hogy ezen a körön már túl vagytok és készül a csapat ajándékkal
(Azt már ne is firtassuk, ő miért nem volt része a kezdeményezésnek eleve)
Ha a csapat nevében veszi, akkor a csapatnak be kell szállni.
Mikor kitalálta miért nem jeleztétek neki, hogy ez a kör már elment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!