Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érdemes manapság albérletbe...

Érdemes manapság albérletbe szülni,ha mindkét fél gyárban dolgozik,Kelet-Magyarországon élnek?

Figyelt kérdés

Felénk sok ilyen fiatal pár van,gyárakba dolgoznak,kis albérlez,és van gyerekük.

Mi nem merünk belevágni mindketten 250 körül keesünk,errefelé egész jó fizetésnek mondható.

2023. márc. 15. 15:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként igen, nagyon sok embernek nem kellene gyereket vállalni. Nem csak azért, mert nincs mire.
2023. márc. 15. 15:42
 12/20 anonim ***** válasza:
57%

ma 15:41

És a híd alatt csövezel mert nincs másik lakás? Hány évente kerültél így új albérletbe?

Családban 3 lakás volt/van így kiadva, 2 lett eladva azok is több mint 10 év után, az egyikből érettségizhetett is volna a gyerek ha ott születik. Szóval az hogy te megszívtad nem jelenti azt, hogy mindenki megfogja. Lehet beszélgetni azzal aki bérbe adja, el lehet mondani hogy te hosszabb távra keresel, bérleti díjba be lehet számolni az amortizációt. (eleve az is hülyeség, hogy egyetemista lányok nem verik szét a lakást, mert volt velük is rossz tapasztalat)

2023. márc. 15. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ki van találva a ti jövedelmetekre a 10 millió babaváró, plusz 2 gyerekre 1430000 csok, és 10 millió csok hitel. Százezres törlesztővel, 20 évre. Albérlet árából saját. Ez lehetetlenítette el az ingatlan piacot. Lehet élni vele.
2023. márc. 15. 16:32
 14/20 anonim ***** válasza:
21%
Azok a családok kihalásra, azok társadalmak pusztulásra vannak ítélve, ahol anyagi megfontolásból nem mernek a nők szülni. Az elmúlt pár ezer évben sem mindenki a gondtalan jómódba született. Szóval szerintem szüljél az albérletbe egész nyugodtan.
2023. márc. 15. 16:34
 15/20 anonim ***** válasza:
39%
Aki erre a világra gyereket vállal, az önmaga egy gyilkos!
2023. márc. 15. 16:37
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Dehogy.
2023. márc. 15. 16:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
havi 500? Az nem sok. Én nem mertem volna. Pedig lényegesen kevesebb volt a törlesztő a nem albérletre. Ha van tartalékotok, akkor érdemes, szerintem. Ha meg jó lesz a használt ruha, használt babakocsi, akkor meg hajrá. Ebben van sok érzelmi kérdés is, mert anyagilag sehogysem éri meg, de ha szeretnétek egy gyereket, akkor legyen.
2023. márc. 15. 17:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már ezt az erre a világra szöveget... A legtöbb gyerek éppen a szegény országok, csoportok körében születik. Az én anyám egyedül nevelt engem, minimálbérből. És itt vagyok, egyetemet végeztem, most jó munkám van. Ugyan sok lemondás volt az életemben (és anyám is rengeteg mindenről lemondott, pl.szinte csak turkálós ruhái voltak), de ennek ellenére nem volt rossz gyerekkorom.
2023. márc. 15. 18:23
 19/20 anonim ***** válasza:
56%

Az én egyéni véleményem, hogy az országban egyáltalán nem érdemes gyereket szűlni. A vsaládjogok a porban, a gyermekvédelmi jogok a porban, a szülő mindenért felelőségre vonható a gyerekkel kapcsolatban, de a kormány dönti el, hogy a gyerek hol tanuljon, mit tanuljon és később hol dolgozhat. A munkatörvények értelmében a szülő nem tudja nevelni a gyerekét mert mindig dolgoznia kell, egy fizuból nem lehet megélni, ha a gyerek beteg akkor 2 megyével arrébb találhatsz egy gyerekorvost, de 10 év múlva már az se lesz. Itt a klímaváltozás, a klímaválltozás háborúkat fog hozni, amit a gyerekeink fognak vívni.

Ezeket kell átgondolni mielőtt gyereket vállal valaki.

2023. márc. 16. 14:26
 20/20 anonim ***** válasza:
81%
Maximum nem a Harvardra fog járni a gyerek, azon kívül semmi baja nem lesz. A Föld össznépességének 3/4-e kifejezetten boldog lenne, ha ilyen körülmények között élhetne!
2023. márc. 18. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!