Vajon miért viselkedik ilyen furcsán?
Van egy lány a melóhelyen. Egyszer tök jól elbeszélgettünk. Aztán én bejelöltem fb-n, de azóta sem jelölt vissza. Hol rám mosolyog, mikor találkozunk, hol elfordul, mintha észre sem akarna venni. Egyszer meg, mikor az egyik kollégánk viccesen megjegyezte, hogy majdnem ugyanaz a vezetéknevünk (egy betű eltérés van), erre ő mondta, hogy most kimegy (már műszak vége felé volt, a jelzésre vártunk), az is olyan fura volt.
Valami baja lehet velem? De néha meg olyan, mintha bírna. Nem értem ezt...
Több ok is lehet:
Lehet valójában nem vagy neki szimpatikus.. Ez a rád mosolygós dolog meg csak udvariasság részéről...
Lehet ilyen dulifuli hangulatember. Egyszer kedves egyszer nem...
Nem mindenki facebook lakó.. Lehetséges nem is nézi mindig így még nem volt ideje visszajelölni.. Sokan csak közeli ismerőst családtagot jelölnek vissza. Te nem vagy az.
Van egy férfikollégánk, aki velem ellentétben jól néz ki. Ő az ismerőse, pedig még sosem láttam vele beszélgetni. Persze nyilván beszéltek már, de olyan hű de nagy barátság nincs köztük. Én pl. azzal a kollégámmal, akit barátomnak tekintek, szinte minden alkalommal dumálok. Szóval ez a csak közeli ismerőst jelöl vissza dolog szerintem itt nem állja meg a helyét.
Az, hogy nem vagyok neki szimpatikus, már esélyesebb, de én mindenkivel kedves vagyok, nem beszélek ki senkit, nem bántok senkit... Szóval nem értem, mi az antipátia oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!