A Kollégám furcsán viselkedik. Miért?
Ha nem homo, akkor biztosan olyas valakire emlékezteted, aki okozott neki valamit(jót, rosszat, bármit).
Szerintem.
Egy volt főnököm mindig belémkötött, ha csapatban voltunk - annak ellenére, hogy a többiekhez képest is jól dolgoztam, viszont amikor ketten voltunk, mindig jó fej volt velem.
Aztán egyszer bepiáltunk, céges buli volt és kinyögte nekem, hogy az apjára emlékeztetem hozzáállásomban, humoromban és kinézetemben(az apjaakkor már 5 éve elhunyt).
#2.-ik válaszoló... Ahelyett, hogy ócsárolod itt a szakmunkás/segédmunkás embereket, inkább ülj bele egy diplomás f_szba és nyugodj meg. Jaa és én a helyedben elszégyellném magam, hogy egy ilyen idióta primitív h_lye p_csa vagyok, hogy azt hiszem, hogy az iskolázottságon múlik, hogy ki milyen ember. ;) a magadfajta undormányok miatt néznek le minket nőket és akkor gondolom ezen meg csak csodálkozol te is... Szánlmas vagy.
Kérdező: az eslő válszoló véleményén vagyok. Nekem is volt egy munkatársam, állandóan szekált mint egy kis ovodás, mikor meg ketten voltunk tök rendes volt, de róla kiderült, hogy lezbikus és tetszem neki...
Szóval vagy bejössz neki :D vagy emlékezteted valakire, vaaagy fogalmam sincs mi van vele, mert nincs diplomám.. :D
2-es:
Valószínű más gondolatmenet, más érdeklődési körök, ettől függetlenül a kérdés kiírása, magyarázása korrekt, érthető, részletekbemenő. Nem beszélhet mindig mindenki irodalmi példálódzással, szakkifejezésekkel. Ez a maszlag, amit mondasz, ez a hozzáállás pedig sem a kérdezőt nem viszi előre, sőt, csak méginkább mélyítheti a szakadékot az általánosító "szakmunkás-diplomás" viszony között.
Azt pedig ne próbáld belemagyarázni, hogy a diplomások közül többen hajlamosak leülni kettesben megbeszélni a problémát, mert egyáltalán nem így van. A vitáktól végzettségtől függetlenül szinte mindenki fhosik.
Egyébként ebben az esetben fontos az, hogy kié a kocsi, ugyanis jelzésértékű abban, hogy ki, mit ad bele a dologba.
Megint egyébként a kérdező telibe szharta, hogy ki ül előre és ki hátra, épphogy nem érti, miértkell ezen fennakadni.
De ha épp férfigyűlölő időszakodvan, inkábbírd ki magadból a frusztrációdat, mert a nyércogás nem vezet semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!