Lehet valami bajom ha egyedül nőkét most megyek az utcán boltba?
Ilyenkor vannak kint pszichopaták?
Vagy kóborkutyák?
Nem támad a kutya ok nelkul?
Egy teljesen kietlen bevasarlo parknàl mentem el, hozzám jött egy eb megszagolt, elkezdett bekattanni, aztán szaladt oda a többi is korbe lettem egyből véve kutyákkal! És mind kezdett "behülyülni!
Volt olyan is hogy mentem valakihez láncon volt a kutya megsimogattam, ő örömében körözött körülöttem de igy veletlen körbetekert a lánccal es nem tudtam megmozdulni se, fogoly lettem. Na az örömteli csaholásbol a kutya agya egyből átváltott! Ahogy megerezte hogy préda lettem elkezdett támadni ösztönből csak es nem tudatosan. Ha nem jön a gazdija szétszed azok után ugatott el akarz kapni szét akart tépni!
Az nem támadás, hogy odamennek hozzád a kutyák. Csak játszani akartak.
Ha ennyire rettegsz mindentől, akkor valóban pszichológust kellene keresned.
Bakker már kaptak bele a lábamba. Jó kis "játék!.
Jött a többi is mint vadra. Kb 8 kutya termett hirtelen korulottem mert "játszani" akartak.
Na, keresel pszichológust vagy ezt az életpályamodellt követed?
Mert akkor felesleges panaszkodni. A panaszkodó embernek minden megoldásra van egy problémája.
"De ejszaka egyedul préda vki nem nappal"
Ha te prédaként tekintesz magadra bármikor is, az elég nagy baj.
"Volt olyan is hogy mentem valakihez láncon volt a kutya megsimogattam, ő örömében körözött körülöttem de igy veletlen körbetekert a lánccal es nem tudtam megmozdulni se, fogoly lettem. Na az örömteli csaholásbol a kutya agya egyből átváltott! Ahogy megerezte hogy préda lettem elkezdett támadni ösztönből csak es nem tudatosan. Ha nem jön a gazdija szétszed azok után ugatott el akarz kapni szét akart tépni!"
Neked be kéne költöznöd egy szanatóriumba, legalább fél évre, de komolyan, mert ez már súlyos, amit művelsz. 😟
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!