A férfiak miután az utcán nyilvánosan vizeltek mennek be a boltokba és a kezükkel fogdosnak meg mindent. Mit lehetne tenni ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 16:47
22/31 anonim válasza:
"Pesten nem ritka noket is latni utcan pisilni"
Hol? Mármint ha nem csöves. Születésem óta élek Pesten lassan 40 éve és nőt még nem láttam az utcán pisilni, férfiakat viszont házfalra, fa mellett, iskolaudvar kerítése mellett, szobornál, buszmegállóban, külvárosban, belvárosban egyaránt.
23/31 anonim válasza:
Nőknek kisebb a hólyagjuk, és mégis kibírják.
Múltkor sietett előttem egy faszi, jól szituált, és az általános iskolánál van egy kis beugró, ott eltűnt, úgyhogy nagyobb ívben kerültem, hátha kiugrik elém... és ott pisált, ahol a kölykök rálátnak. Eszméletlen ösztönlények.
De itt az is kiderült, hogy a pasik szívesen fogdossák egymás faszos kezét, mert "az tiszta".
24/31 anonim válasza:
Buszsofőrök mikor a megállók mögött brunyálnak majd utána kezelik a pénzt. Priceless.
25/31 anonim válasza:
Bulinegyedekbe. Deak ter kornyeke. Hetvegen ejszaka kb mindig latni csajt is
26/31 anonim válasza:
Jó, hát a bulinegyedben annyi alkohol után már azt sem tudja magáról az ember, hogy fiú-e vagy lány.
27/31 A kérdező kommentje:
26. A részeg fiatalság egy buli után egy egész más dolog.
2023. márc. 9. 20:14
28/31 anonim válasza:
Mas dolog de mindennapos es boven latni csajt is. En csak ilyen helyzetbe szoktam latni barkit, vagy hajlektalant.
29/31 anonim válasza:
Pont nemrég láttam egy nőt pisilni az utcán két parkoló robogó között. Ennyit erről.
30/31 anonim válasza:
Sok videot talalni a neten ahol boltban levo arukat vizsgalnak es az emberi vizelet csak egy a sok kozul ami megtalalhato rajtuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!