A férfiak miután az utcán nyilvánosan vizeltek mennek be a boltokba és a kezükkel fogdosnak meg mindent. Mit lehetne tenni ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 16:47
11/31 anonim válasza:
Mert a nők nem vizelnek nyilvánosan az utcán? Nem egy nőt láttam, hidd el, azok se különbek. Ha egy idegen kezet mos, akkor kezet mos, ha nem, nem. Nem fogsz tudni ezzel mit kezdeni azon kívül, hogy veszel kézfertőtlenítőt.
12/31 A kérdező kommentje:
Sosem láttam még nőt utcán könnyíteni magán ellenben a férfiakat rendszeresen látom a kukatároló ketrec mögött mert pont oda látok. 10-ből 10 férfi. Most is mielőtt a kérdést kiírtam ott vizelt egy majd onnan bement a coop üzletbe a péniszes/vizeletes kezével.
2023. márc. 9. 17:55
13/31 anonim válasza:
Ha minden élelmiszerboltban lenne vásárlói mosdó, mint ahogy a normálisabb országokban, akkor nem lenne ez.
14/31 anonim válasza:
Tényleg több nyilvános WC kéne, de az igénytelen igénytelen marad akkor is. Nem sokat tehetsz.
15/31 anonim válasza:
A férfiak alapból ilyen beteg állatok, ne lepődj meg ezen kérdező.
16/31 anonim válasza:
Így van, a férfiak mind beteg állatok, a nők meg mind szűz máriák. Ma is tanultam valamit gyakorin. Vegyél kézfertőtlenítőt, ennyit tudsz tenni.
17/31 anonim válasza:
És amúgy honnan tudod, hogy a coopban a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőt nem használta?
18/31 anonim válasza:
#12:
De te ki a jó istennyila vagy, hogy állandóan ezt figyelgeted, hogy ki hova hugyozik, meg hova megy be? Valami két lábon járó hatósági kamera vagy, vagy mi a frász?! xD
19/31 anonim válasza:
#15:
Na megszólalt a turbófemináci.
20/31 anonim válasza:
Amugy is van azon minden es sokan am is alig mosnak kezet.. nem csak ferfiak. Pesten nem ritka noket is latni utcan pisilni 😀 tobb wc kene mert az kb sehol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!