Tï mennyire irtóztok a pókoktól?
A kérdésemet egy 10 perccel ezelőtti történet ihlette, amikoris arra keltem, hogy valami szalad a bal lábamon. Nem tulajdonítottam neki nagy dolgot, de bekapcsoltam a telefon zseblámpáját, hogy megnézzem mi ez, de egy eléggé meglett pókkal találtam szembe magam, ijedségem és meglepettségem hatására hamarabb kiugrottam az ágyból, mint amikor munkába kelek. A takarót ledobtam a földre, majd a seprőnyéllel férfiasan levadásztam a takarómban tartózkodó pókot, és megfelelően eltávolítottam az életteremből.
Ti szeretitek a pókokat/mit szóltatok/csináltatok volna a helyemben?
Piciktől abszolút nem, viszont pár éve kezdődött, hogy a pincéből (társasház) felszabadul néha pár termettebb példány, nos... azoktól tartok. Nagyok is, mellé gyorsak is, és szeretnek szekrények alá menekülni. Tollseprűvel próbálom őket levadászni, majd gyorsan kidobni az ablakon. Előtte azért kinézek, hogy tiszta-e a terep.
Attól a gondolattól viszont egyenesen irtózom, hogy hozzám érjenek, vagy rosszabb esetben, rajtam rohangásszanak.
én is úgy vagyok vele, hogy ameddig ott van a sarokban, és nem futok vele össze máshol, addig eltűröm. De a nagyobbakat amik netán feketék is, azokat szó nélkül kitessékelem.
A kérdésben szereplő pók is úgy szaladt, mint akit kergetnek, alig bírtam elkapni. Ma pedig kiporszívóztam az ágy alatt/mögött, meg úgy kb mindenhol, ahol amúgy nem nagyon szoktam(pl asztal mögött, radiátor alatt, stb)
Egy rovarral már jobban kibékülök, de az apróbb bogarak instant off.
Gondolkoztam egy elektromos pókírtó beszerzésén, csak attól tartok, hogy ettől meg előjönnek, aztán csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!