Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » NPC-nek lenni jo?

NPC-nek lenni jo?

Figyelt kérdés

Érdekelne a dolog. Szegény nővérem nem tudta felfogni hogy NPC, most meg azt mondja, annak lenni jó.

Normális emberek hogy látják őket?

#NPC #emberej
2023. márc. 7. 16:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az a jó ebben, hogy akik NPC-znek, azok is NPC-k, hiszen ezt az egész gúnyolódós trendet ráhúzzák olyan emberekre is akiket nem ismernek, csak mer tnem értik, hogy mit cisnálnak.

Konkrétan kaptam már meg az utcán, hogy ne legyek már ilyen NPC amiért lassan és nem túl céltudatosan mentem. De hát bmeg, 90%-os látássérült vagyok, nagjyából másfél méter a látótávolságom, körülöttem meg minden szürke beton, semmi sem kontrasztos, mégis hogy a fszban menjek gyorsabban vagy céltudatosan?

De ő ugye ezt nem tudja, úgyhogy egyből rámsüti, hogy nincs lelkem vagy agyam. Miközben csak csapjaim és pálcikáim hiányoznak.

Deeee volt, hogy egy téren vártam egy embert. Föl alá battyogtam. Akkor is rám mondták. Én már nem tudom mit lehetne tenni, hogy lehetne egy előre megbeszélt helyen várni valakit úgy, hogy ne süssék rá az emberre, hogy lélektelen robot aki csak a scriptelt kódját végzi el.

Szóval ebből a szempontból pont azok az agyatlan robotok akik mondják, mert nem képesek gondolkodni és felmérni, hgoy esetleg amit látnak az nem az ő logikájuk vagy világlátásuk szerint történik, de logikus.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a Fideszesek zerint az ellenzékiek, az ellenzékiek szerint a Fideszesek az NPC-k, hiszen mindkét fél azzal vádolja a másikat, hogy csak ész nélkül bevesz mindent az adott forrásból, agy nélkül irányítva vannak.

Úgyhogy végső soron szerintem levonhatjuk azt a következtetést, hogy aki NPC-nek nevez másikat az simán csak képtelen megismerni a másikat. Tulajdonképpen pont, hogy ő áll a legközelebb a scriptelt élethez, hisz a megismerés, tnaulás, alkalmazkodás pont ezekre az emberekre nem jellemző.

2023. márc. 8. 10:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Can it wait for a bit? I'm in the middle of some calibrations.
2023. márc. 8. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!