Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » NPC-nek lenni jo?

NPC-nek lenni jo?

Figyelt kérdés

Érdekelne a dolog. Szegény nővérem nem tudta felfogni hogy NPC, most meg azt mondja, annak lenni jó.

Normális emberek hogy látják őket?

#NPC #emberej
2023. márc. 7. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is az vagyok
2023. márc. 7. 16:58
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Mivel az NPC csak egy programozott virtuális karakter, neki se nem rossz, se nem jó.
2023. márc. 7. 17:00
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
És... miért mondod, hogy a nővéred NPC?:D
2023. márc. 7. 17:01
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Hmmm

64 smaragdért a tued lehet egy bőrnaci

2023. márc. 7. 17:03
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Én szeretek NPC lenni. Minden napom pontosan ugyanolyan, mint évek óta. A rutin ugyanaz. Hétköznap felkelek 5 kor. 6 elindulok dolgozni. Dolgozok 3-ig. 4-re itthon vagyok és szokásos itthoni dolgaimat csinálom. Eljárni nem járok el sehova. Hétvégente végig itthon vagyok és ugyanúgy azokat csinálom, mint hétköznap. Sztem ez más embernek lehangoló lehet, vagy hogy nem élek, de számomra ez a élet, szóval én tényleg NPC vagyok.
2023. márc. 7. 17:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

neked jó lenne, ha a főkarakter eltávolodik, és te elspawnlosz? Vagy ha elütnek napi többször? (GTA)

Vagy hogy semmit se tudsz csinálni azon kívül, amit belédprogramoztak? Vagy hogy neki mész a falnak/npc-nek és akár percekig egyhelyben sétálsz?

2023. márc. 7. 17:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

I'm sworn to carry your burdens, my Thane.

Amúgy viccet félretéve az NPC-t politikai értelemben szokták használni emberekre, és arra értik, hogy az adott ember csak ugyanazt ismételgeti valós érvelés helyett.

Uuuugyanakkor azok, akik NPC-skedéssel vádolnak másokat, sok esetben pontosan ugyanezt csinálják.

2023. márc. 7. 17:14
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Borzalmas NPC-nek lenni. És egyikük se tudja. Nővéred is max azért mondja, mert halvány gőze sincs, hogy mit veszít.
2023. márc. 7. 19:35
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
elmagyarázná valaki ezt az NPC dolgot? ti azt hiszitek hogy a mátrixban élünk vagy mi?
2023. márc. 7. 20:10
 10/12 anonim válasza:
67%

12.

NPC egy angol kifejezés a “Not-Player-Caracter” rövidítése. Azaz nem játékos által létrehozott/irányított karakter.

Ezt a kifejezést olyan emberekre használjuk akiknek nincs személyisége (nincs SAJÁT véleménye, másoké szerint éli az életét), nincs saját stílusa (a jelenlegi, trendek szerint öltözködik, és nem azért így mert tetszik neki, hanem mert ez a felkapott). Csak menj be pl. a WestEnd-be, és nézd meg hány emberen van AirForce, és látni fogod, hogy még a mozgásuk is ugyan olyan.

Vannak azok az NPC-k, akik képesek gondolkodni, de néha lefagy náluk a rendszer, és csak maguk elé nézve sétálgatnak, és/vagy csak megállnak valahol, és AFK-ban vannak.

Ez nyilván nem a mátrix, és tudjuk, hogy ugyan olyan emberek mint mi. Ez egy gúny név a lélektelen személyekre, akiknek szinte a filmekben látható karakterek, és a szintén lélektelen emberek határozzák meg a stílusát, viselkedését, véleményét, és az egész létét.

(Ha esetleg AirForce-od van, nem baj. Az a baj, ha nem azért vetted, mert nagyon tetszik, hanem mert ez a divat. Ezt csak lábjegyzetben megjegyezném mielőtt félreértés lenne.)

De vannak azok a bizonyos képek, amikor a meki előtt előveszik a szemeltakarós, pisztoly mutogatós emotot az NPC-k, hogy legyen egy képe instára, ami nem egyedi, de legalább nem lóg ki a sorból.

Az NPC-nek rengeteg alfaja van, én most csak egyet mondtam el.

Remélem tudtam segíteni.

2023. márc. 8. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!