Mi a véleményetek arról az emberről aki a bajban segít de az előrelépésben gátolni próbál?
Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 08:39
11/15 anonim válasza:
Ismerős :) "Minek neked magasabb szintű nyelvvizsga? Most már nem mindegy? Úgy se jó az semmire sem." Miközben neki természetesen van. Na, nehogy már nekem is legyen. "Minek akarsz rendszeresen sportolni? Jó vagy úgy, ahogy vagy. Hülyeség ilyenekre költeni." Miközben ő naponta méregette magát, hogy hány kiló és folyton azon kesergett, hogy már nem néz ki olyan jól, mint x éve.
12/15 A kérdező kommentje:
Atya világ akár én is irhattam volna ezeket, minimális eltérés van csak az eseteimben
2023. márc. 7. 11:15
13/15 anonim válasza:
Elsőre azt mondom, féltékeny, irányítani akar a saját hasznára, de azért lehet bonyolultabb helyzetről van szó.
14/15 A kérdező kommentje:
Igen mert azért ehhez kell az is aki hagyja...
2023. márc. 7. 11:44
15/15 anonim válasza:
Kommunista, vagyis még keresi önmagát. Széles ívben el kell kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!