Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az emberről aki a bajban segít de az előrelépésben gátolni próbál?

Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 08:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem találkoztam még ilyennel.
2023. márc. 7. 08:46
 2/15 A kérdező kommentje:
De jó neked én szinte csak ilyenekbe bele
2023. márc. 7. 08:48
 3/15 A kérdező kommentje:
Botlik brle
2023. márc. 7. 08:48
 4/15 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsés vagy, mert ezek szerint bajban segítenek neked.
2023. márc. 7. 08:50
 5/15 A kérdező kommentje:
De bele is ragasztanak abba a helyzetbe amiből folyton bajba kerülök. Ezen csak az segítene ha Superman lennék De akkor meg eleve nem kéne semmilyen segítség.
2023. márc. 7. 08:53
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem akarja, hogy előrelépj. Pl. fél hogy 'jobb' leszel nála. Így mindenféle konkrétum nélkül, csak tippelnék. Irányítani akar. Az a jó, ha függsz tőle. Segít, hogy ő legyen a jó. De te ne fejlődj, mert akkor függetlenebb leszel (tőle).
2023. márc. 7. 09:23
 7/15 A kérdező kommentje:
Kezdem érteni...
2023. márc. 7. 09:27
 8/15 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Szereti azt az érzést, hogy fölötted áll. Segít, mert te rászorulsz, ő különb. Ha előre akarnál lépni, na az már fájna neki, mert ő akar továbbra is feletted állni. Egocentrikus, a segítéssel is azt bizonyítja magának, hogy ő milyen nagyszerű.

Akit én ismerek ezenkívül nagyon álszent, képmutató. Valósággal báránybőrbe bújtatott farkas.

2023. márc. 7. 09:29
 9/15 anonim ***** válasza:
92%

Vannak ennek tipikus esetei ismerősi körből szemezgetve:

munkahely: "téged vesznek fel a sok jelentkező közül, de maradj mindig az a szolgálatkész, ugrasztható munkaerő, lehetőleg ne képezd magad, ha mégis akkor csakis a cég érdekében, fogd be a szád - minden körülmények között legyél lojális, hogy feljebb lépj a ranglétrán? arról szó sem lehet, majd hozunk egy húszévest :D (aki xy gyereke)"

párkapcsolat: társadalmi szintet lépsz a házassággal, de maradj mindig "csak a társ", ne nődd ki magad híresebb, gazdagabb entitássá, mert úgy már nem fog működni, "ne írd meg a doktoridat drágám, hát annyi baj van a gyerekekkel így is" "mi az, hogy téged jobban szeret és ismer a közönség, hát az én apám a zenei atyaúristen, te nem vagy senki"

barátság: "majd én mindig adok egy szatyor használt ruhát, meg ezt azt ami nekem már úgysem kell, cserében érj már rá mindig szívességekre akkor is ha kellemetlen vagy rossz az időpont, vagy nehéz fizikai munka, már nem vagy a barátom? "

2023. márc. 7. 11:06
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó (Kései Sirató) nagyon pontosan leírta, az a lényeg, hogy uraljon. Ettől függetlenül nagyon sok ember olyan, hogy a másik előrelépését próbálja megakadályozni, itt verseny van, ember embernek farkasa, megy az erősebb kutya közösül elv, legyél te is olyan és akkor nem fog zavarni, hogy más is olyan.
2023. márc. 7. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!