Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a többség tényleg...

Szerintetek a többség tényleg teljesen átlagos életet él?

Figyelt kérdés

Néha megcsodálok embereket, hogy kívülről úgy tűnik, hogy teljesen olajozottan megy az életük, ezt csinálják, ide mennek, oda mennek (nem bulizásról írok, inkább hobbi), élik világukat és kívülről tök izgalmasnak tűnik az életük. Viszont egy ismerősöm egyszer azt mondta, hogy nehogy azt higgyem hogy az átlagembereknek izgalmasabb életük van mint bárki másnak, csak kívülről tűnik így, valójában mindenki éli az unalmas hétköznapját 1-2 hobbival kiegészítve és igazából ennyi.

Én speciel 5 mondatot nem tudnék elmondani egy napomról, mert elmegyek dolgozni, eljárok heti 2 alkalommal egy nyelviskolába meg 1 héten egyszer bemegyek a boltba, amúgy meg a legszürkébb hétköznapokat élem meg az életemben :D De ez persze nem panaszkodás, csak nem tudom hogy más is van-e így ezzel, vagy tényleg engem ér irtó kevés inger a mindennapokban,

2023. márc. 6. 22:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Igen és este 6-kor mondjuk már 3x átgondolja az ember, hogy elmenjen valahova, vagy inkább netezzen tv-en egyen :)
2023. márc. 7. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!