Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok azokról az...

Mit gondoltok azokról az emberekről, akik törölnek titeket Facebookról?

Figyelt kérdés
Most konkrétan az ex barátom családtagjairól van szó. Tudhatják, hogy nem én voltam a bűnbak a kapcsolatban, hanem a párom volt egy óriásbébi. Ha találkozok a városban ezekkel a családtagokkal, köszönök nekik, és ennyi. Akkor is látom a fejükön, hogy csak ímmel-ámmal viszonozzák. De múltkor vettem észre, hogy már nem is vagyunk ismerősök Facebookon. Félreértés ne essék, nem számít egyáltalán, csak szánalmas viselkedésnek gondolom, persze szívük joga de szívességet tettek ezáltal.
2023. márc. 6. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom őszintén, nekem fel sem tűnik, ha valaki töröl onnan. Ritkán is nézek fel, illetve a hírfolyamom csordultig van reklámmal, ajánlott tartalommal, az ismerőseim dolgai rendre el is vesznek. Ez amúgy nem mindig baj, mert a nekem ajánlott dolgok találóak (kirándulóhelyek, nyelvtanulás, kisállatok, emberek kedves cselekedetei stb.)

Hozzám közelállótól, szinte biztosan, nem esne jól, ha más törölne, viszont nem zavarna. Alig van FB-s emlékem, szóval ott sem látnám, illetve az ajánlások felett át is siklom rendszeresen.

Ellenben, Instagram-on volt már, hogy zavart, bántott, amikor kikövettek. Egy régi, (nekem) kedves netes "barátomról" van szó, de már elfogadtam.

2023. márc. 11. 23:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Vannak, akik időről időre szanálják az ismerőseiket. Nekem is kéne már, de mivel bejelölgetni se szoktam már új embereket, akkor elfogynának az ismieim. Kb egy 10-15 éves állapotot mutat a facebookom. Vagy 20at... Megértem, ha vki lead az ismerősei közül, mert már azt se tudja, ki vagyok.
2023. márc. 15. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!