Miért van a nőknek ilyen viselkedésük?
Figyelt kérdés
Például a helyes, szimpatikus férfiakkal alapból kedvesek, akik viszont kevésbé szimpatikusak számukra, azokkal bunkók, nem foglalkoznak velük, vagy lekezőlek, tiszteletlenek. Én férfiként a kevésbé vonzó nőkkel is kedves vagyok, nem flegmázok, úgy viselkedek, ahogyan illik, és nem azért, mert nő, hanem mert ez a megfelelő viselkedési forma. Tehát számomra nem befolyásoló tényező, hogy szexi vagy nem szexi nővel beszélgetek.2023. márc. 5. 20:22
21/23 anonim válasza:
Pszichésen kiegyensúlyozott nő nem lesz bunkó valakivel csak azért,mert nem vonzó férfiként.Én nem számítok épp csúnya férfinek,de ettől még nem fog minden nő szeretni.Szép,és csúnya nő is volt már velem bunkó.
22/23 anonim válasza:
Azért, mert a nők sokkal inkább érzelmi lények és az életük sokkal inkább szól a kinézetükről, mint a férfiaké. Igazán kiugró teljesítményre elvétve képesek a nők, ahogy érzelmektől független, logikus érvelésre is.
Amúgy amiket írtál, azt viselkedést max. 30 éves korukig tudják művelni, egy 30as öregedő flegma nőket már körbe röhögnek a férfiak.
23/23 anonim válasza:
22es vagyok.
Egyébként ez a jelenség azért is marha vicces, mert a nők mindig azzal jönnek, hogy a férfiak milyen felszínesek. Hát nekem az a tapasztalatom, hogy a nők legalább annyira felszínesek, sőt szerintem még jobban, csak ők jobban "titkolják".
De csak ismételni tudom magam, a ők érzelmi lények, ráadásul többségük borzasztóan gyerekes még felnőttkorban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!