Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van a nőknek ilyen...

Miért van a nőknek ilyen viselkedésük?

Figyelt kérdés
Például a helyes, szimpatikus férfiakkal alapból kedvesek, akik viszont kevésbé szimpatikusak számukra, azokkal bunkók, nem foglalkoznak velük, vagy lekezőlek, tiszteletlenek. Én férfiként a kevésbé vonzó nőkkel is kedves vagyok, nem flegmázok, úgy viselkedek, ahogyan illik, és nem azért, mert nő, hanem mert ez a megfelelő viselkedési forma. Tehát számomra nem befolyásoló tényező, hogy szexi vagy nem szexi nővel beszélgetek.

2023. márc. 5. 20:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
4%

9-es, szóval te nem hiszed el egy férfiról, hogy normális, utána meg azt írod, hogy te normális vagy.

Ezek szerint azt hiszed, egyedül vagy a világon, aki normálisan bánik a másikkal, mivel ugye mástól nem hiszed el, hogy ő is olyan, mint te.

Logikus vagy, mint Győzike.

2023. márc. 5. 21:17
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

"Alap dolog hogy egy idegennel kedves vagyok"

Nem, a semlegesség az alap. Csak az a baj, hogy sokan a normális, semleges bánásmódot gonosznak veszitek.

2023. márc. 5. 21:43
 13/23 anonim ***** válasza:
68%
Azt tudom amúgy elképzelni, hogy mivel a férfiak a legkisebb kedvességre is azt hiszik, szerelmes beléjük a nő, nem akarják, hogy félreértsd.
2023. márc. 5. 21:44
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

#11:

Te meg beugatós vagy, mint egy túlpörgött kiskutya. ^_^

2023. márc. 5. 21:44
 15/23 anonim ***** válasza:
71%
A "kedves" meg a "bunkó" közt elég nagy tér van, a semlegesség böven belefér egy unszimpatikus valaki esetében is, amíg nem ad okot más hozzáállásra.
2023. márc. 5. 21:48
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Értem, szóval elfogytak az érvek.

Kár, hogy a fogyatékos/ovis karakterszmájlik jobban mennek, mint a racionális gondolkodás.

2023. márc. 5. 21:48
 17/23 anonim ***** válasza:
25%

Sajnos sok lúzer pasasnál akkora a nőhiány, hogy kínjukban nem tudják megkülönböztetni a nőket a "csak nőneműektől", azaz nekik bárki jó ha nincsen töke.

A valódi nőkkel udvarias egy igazi férfi, a többi "csak nőneműn" csak átnéz az ember mert arra sem érdemesek, hogy egyáltalán rájuk tekintsen az ember.

Ilyen egyszerű a dolog.

Csak ki kell próbálni.

2023. márc. 5. 23:55
 18/23 anonim ***** válasza:
95%
Igazi ember mindenkivel udvarias, nem csak azzal, akit meg akar baszni.
2023. márc. 5. 23:57
 19/23 anonim ***** válasza:
4%

9.-es

A tipikus nagy pof.jú, akit bottal sem piszkálna meg egy normális férfi.

2023. márc. 5. 23:57
 20/23 anonim ***** válasza:
89%

Én voltam már kövér, nem szép nő is, és mióta lefogytam, saját magamon tapasztalom, mennyire másképp bánnak velem a férfiak. Szóval szerintem hagyjuk ezt a témát. Mert pont hogy a férfiak úgy nagyátlagban a bunkóbbak, lekezelőbbek. Egy nő már csak abból az okból kifolyólag se mer bunkózni, mert mi van, ha valami elmeroggyant incelt fog ki, aki erőszakossá válhat. Pont hogy nekünk kell lábujjhegyen tipegnünk előttetek, nehogy megsértsünk benneteket egyik rossz pillanatotokban.

Egyébként ha meg kedves, akkor az lenne a baj, mert hogy miért vezet téged meg. A legtöbb férfi már a mosolygást is flörtnek hiszi. Ki kell plakátolni, hogy a kasszás nem flörtöl veled, hanem mindenkivel kedves. Ha meg nem mosolyog, akkor meg egy flegma p.csa. Tipikus van sapka, nincs sapka...

2023. márc. 6. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!