Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az alacsony, nem vonzó férfiak...

Az alacsony, nem vonzó férfiak között sok az irigy, rosszindulatú?

Figyelt kérdés
Én is alacsony vagyok, mondjuk egész jóképű. Nem vagyok sem irigy senkire, rosszat sem kívánok. Nektek mi a tapasztalat?

2023. márc. 5. 13:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Hát biztosan jobb férfiként daliásnak és jóképűnek lenni, de ha megnézed, hogy az ismert emberek közül kik dobták el az életüket, nem a csúnyák és szegények általában. Ez csak jelent valamit.
2023. márc. 5. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Én is alacsony vagyok (<170),ráadásul a rondább kategória,akiket elkerülnek a nők!Megszoktam,ezt dobta a gép.Ha valakire esetleg irigy vagyok,mert az is vagyok olykor,de az okos emberekre!
2023. márc. 5. 13:28
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Igen! Én is alacsony vagyok 164 centi, ráadásul ronda is, meg túlsúlyos. Irígy és rosszindulatú vagyok a nálam sikeresebb férfiakra és a nőkre is. Így alakult az évek során, régebben még én is normálisabb voltam. De az élet igazságtalansága miatt kiégtem.
2023. márc. 5. 14:11
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
A kis Spidy Gonzales-ek csak ilyenek.
2023. márc. 5. 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Nekem kimondottan bejönnek a 165-170 cm alacsony pasik is. Persze, ha jóképűek és sportosak, túlsúly ne legyen rajta. Én 156 cm körül vagyok.

Azért fura, hogy jóképű vagy, de nincs sikered a nőknél. Nekem több exem is 170 cm körüli volt, jóképű, és mindig könnyen csajoztak.

2023. márc. 5. 15:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik pasi, aki szexet akar, de nem tud rendszeresen "hozzájutni", az idegbeteg, megkeseredett bunkó lesz egy idő után. Ha magas, jókepű, és ezek ellenére se tud valamilyen más okból kifolyólag, ugyanaz lesz a végeredmény.
2023. márc. 5. 15:57
 7/11 A kérdező kommentje:

#5: azt nem írtam, hogy nincs sikerem.🙂

Mondjuk viszonylag régóta egyedül vagyok. Nem tudom, lehet, alacsonyabb a tesztoszteronom, de valahogy nem is kívánom annyira a szexet sem. Jól elvagyok egyedül.

2023. márc. 5. 17:00
 8/11 A kérdező kommentje:
#6: te is tudod, hogy egyszerűen NINCS olyan, hogy egy magas, jóképű férfi ne találjon nőt...
2023. márc. 6. 06:58
 9/11 anonim ***** válasza:
8: Hogyne lenne, ezer oka lehet. Ezer oka lehet. Például ha az illetőnek nagyon konkrét elképzelése van az ideális nőről és egy se felel meg neki. Cagy
2023. márc. 6. 23:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Vagy olyan mentális betegsége, vagy "egyszerű" pszichés problémája van, ani miatt nem jön össze neki a csajozás
2023. márc. 6. 23:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!