Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az alacsony, nem vonzó férfiak...

Az alacsony, nem vonzó férfiak között sok az irigy, rosszindulatú?

Figyelt kérdés
Én is alacsony vagyok, mondjuk egész jóképű. Nem vagyok sem irigy senkire, rosszat sem kívánok. Nektek mi a tapasztalat?

2023. márc. 5. 13:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt felejtsetek mar el…En is 170 magas vagyok s ki nem xarja le??? Imadok hulyulni, tancolni, laza vagyok…meg ram irigykednek a magasabb ferfiak, h olyan lazan eltudom engedni magam..nem vagyok befeszulve egy szorakozohelyen mint egy farakas. Ezt a magas ferfi hiszteriat a nyugati vilag terjeszti, h vissza lokjek a nepesedest, az emberek meg fogyasszak hosszulevel. Ne engedd, h elvegyek a jogod a teljes elettol…Aki olAn felszines azt meg nyomd le. Am mar a kerdes is iranyitott. Ha valaki rosszindulatu az azert van mert bantottak, ne engedj ennek a naci tradicionak…
2023. márc. 31. 15:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!