Az alacsony, nem vonzó férfiak között sok az irigy, rosszindulatú?
Figyelt kérdés
Én is alacsony vagyok, mondjuk egész jóképű. Nem vagyok sem irigy senkire, rosszat sem kívánok. Nektek mi a tapasztalat?2023. márc. 5. 13:13
11/11 anonim válasza:
Ezt felejtsetek mar el…En is 170 magas vagyok s ki nem xarja le??? Imadok hulyulni, tancolni, laza vagyok…meg ram irigykednek a magasabb ferfiak, h olyan lazan eltudom engedni magam..nem vagyok befeszulve egy szorakozohelyen mint egy farakas. Ezt a magas ferfi hiszteriat a nyugati vilag terjeszti, h vissza lokjek a nepesedest, az emberek meg fogyasszak hosszulevel. Ne engedd, h elvegyek a jogod a teljes elettol…Aki olAn felszines azt meg nyomd le. Am mar a kerdes is iranyitott. Ha valaki rosszindulatu az azert van mert bantottak, ne engedj ennek a naci tradicionak…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!