Miért olyan irritáló ez a nõtípus olyan sok ember
számára?
Figyelt kérdés
Nyelvszakon, pszichológián, vagy közgázon végzett. Angolul, németül/franciául/spanyolul/olaszul beszél. Egyetem alatt cserediák volt, vagy nyári egyetemen tanult, esetleg au-pair volt.
Angol nyelvū pozíciója van valami multinál, legrosszabb esetben is senior/team leader. 26-32 évesen is “szingli”, tele van az instája/fèsze európai nyaralásokkal, céges bulikkal drága hotelekben.
Nem férfi/szülei tartják el, nem bántalmazó senkit. Mégis ez az egyik leggyūlöltebb nõtípus.
Ha nem is szingli, de biztosan valami külföldi férje/felesége van.
2023. márc. 4. 19:00
2/13 anonim válasza:
Szerintem személy függő ez is...
2023. márc. 4. 19:09
3/13 anonim válasza:
Az irigység miatt.
2023. márc. 4. 19:09
4/13 anonim válasza:
A leírtak alapján semmiért. Nyilván az illető nőszemély személyisége az, ami hagy kívánnivalót maga után, a leírtaknak nem sok köze van hozzá.
2023. márc. 4. 19:12
5/13 anonim válasza:
Biztos hogy a személyisége miatt. Ezek nincsenek az emberre írva, honnna tudná az, aki hozzászól? Ha a beszélgető partnernek nem szimpatikus, az csak a személyisége, beszédstílusa miatt lehet. Illetve azt tudom elképzelni, hogy a szélsőségesen konzervatív emberek szapulják, mert karriert épít ahelyett hogy háztartásbeliként potyogtatná a kölköket, de azok általánosságban mindenkit szapulnak, aki nem így él.
2023. márc. 4. 19:17
6/13 anonim válasza:
Abszolut hidegen hagy.
2023. márc. 4. 20:39
7/13 anonim válasza:
A személyiség a lényeg.
Nekem mindegy hány nyelvvizsgát meg diplomát izzadt ki magából, hány helyen fordult meg a világban, mutogatja e magát az instagrammon (háhh, nekem hálistennek nincs egy ilyen platformom sem)
Sajnos ha egy gyökér, akkor az is marad.
2023. márc. 6. 11:28
8/13 anonim válasza:
Leírtak alapján max irigység lehet. De ha nem, akkor valami olyan tulajdonsága lehet, ami nem szimpatikus másoknak, pl henceg, hogy ő mennyivel többre vitte, vagy ilyenek.
2023. márc. 6. 11:28
9/13 anonim válasza:
Egyébként miért soroltad ezt a sok végzettséget, meg hogy így utazik meg úgy, stb.
Ez nem ad a személyiséghez. Ez csak az intelligenciát építi, de a belső értékeket nem.
Esetleg azt hiszed ezzel felvághatsz? Eléggé úgy tűnik. Ne aggódj, aki akar az tanul, utazik, dolgozik. Ettől nem leszel több bárkinél
2023. márc. 6. 12:36
10/13 NTBS válasza:
Ismertem egy-két ilyet. Nagyon beképzeltek voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!