Igaz ez ránk nézve ?
Én azt vettem észre és hallottam több forrásból is, hogy egy átlag felnőtt magyar ember közel egy 5 éves gyerek szintjén van leragadva.
Például: nem vállalják semmiért a felelőséget, másra mutogatnak, negatívak, rosszindulatúak, egoisták, nàrcisztikusak.
Itt is olvasom a kommenteket és rádöbbentem, hogy buták az emberek! Ha valaki segítséget kér, inkább belerúgnak, mintsem tanácsot adnának neki!
De ugyan ez érvényes a Facebookon is.
Ti hogyan látjàtok ?
Engem nem igazán izgat, hogy ki hogyan veszi magára.
Én a leírtakért vállalom a felelősséget egyedül. Ebben a pillanatban én így gondolom. Így vagyok.
Más pedig úgy értelmezi, ahogy éppen ő van. Nekem nincs dolgom azzal.
A 20-as nagyon jó választ írt, nagyjából ennyi a lényeg.
A magyaroknál inkább azt kell nézni, a gyakorlatban mire képesek, ugyanis nagy részük csak egy nagyra nőtt, sértődős gyerek: fölényeskednek, támadnak, felelősséget semmiért nem vállalnak, okoskodnak, kifogást keresnek.
Viszont a tapasztalatom, hogy a gyakorlatban egy nagy 0 a legtöbb magyar, egyszerűen képtelenek arra a teljesítményre, amire egy külföldi.
Egyébként a kérdezőt támadó válaszolók szépen igazolják, amit a kérdező írt: belekötne abba, hogy ami az átlag, meg az ötéves, ahelyett hogy érdemben reagálnak a kérdésre.
egyébként csak csendben teszem hozzá, hogy pont azért vannak 13 éve Orbánék, mert a magyar eu egyik legegyszerűbb, legkönnyebben befolyásolható népe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!