Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem idegesít, amikor...

Csak engem idegesít, amikor valaki félangolul beszél?

Figyelt kérdés
Beszéljen csak magyarul, vagy csak angolul. De ez a félangol nyelv irritáló.

2023. márc. 1. 16:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én kollégám pl. angolul beszél hozzám Magyarországon, magyar munkahelyen, ahol semmilyen szinten nem kell angolt használni. Vajon miért? Én ugyan érettségiztem angolból, értem vmennyire, de akkor is bunkónak tartom.
2023. márc. 2. 06:46
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam így beszélni, aztán betöltöttem a 16 éves kort és szerencsére leszoktam róla. Sajnos sokan bentragadnak később is, de az aki felnőtt ember létére még mindig angol szavakat dobál a magyar mondatokba az számomra érthetetlen.
2023. márc. 2. 10:05
 23/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem gyerekes.
2023. márc. 2. 10:44
 24/24 anonim ***** válasza:
90%
Tud zavarni, főleg, amikor rosszul használják a kifejezéseket, a szavakat. Szeretem a nyelvet, felsőfokom is van belőle pár éve, csak nekem valahogy ez olyan fontoskodóan tud lejönni.
2023. márc. 5. 22:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!