Csak engem idegesít, amikor valaki félangolul beszél?
Figyelt kérdés
Beszéljen csak magyarul, vagy csak angolul. De ez a félangol nyelv irritáló.2023. márc. 1. 16:52
11/24 anonim válasza:
Engem is zavar, habár én sehogy nem szeretem az angol nyelvet.
Elég nevetséges az, ha valaki ezen kívül semmi mással nem tud "menőzni".
14/24 anonim válasza:
13\
És mi benne a poén? Légyszi magyarázd el a csattanót, mert nem értem és valószínűleg más sem.
15/24 anonim válasza:
Vannak angol szavak amik úgymond "elmegy" kategória, ha használod a magyar mondatban, mert már beékelődött úgymond a nyelvünkbe. Ilyen például az, hogy "random" én ezt szoktam használni. De aki szándékosan tesz bele ide-oda angol kifejezéseket az szerintem is idegesítő.
16/24 anonim válasza:
Én a bárpultnál nevetek magamba mikor a kis fiatal tinik 2en 3man összeülnek és megy a hunglish😃😃😀
Szerintem ezzel majmolják a tiktokos amcsi stílust ami elég röhejes. Én büszke vagyok a magyar nyelvre nem egy primitív nyelv a miénk.Agymosottak.
18/24 anonim válasza:
Én nem találkoztam még ilyennel, érdekes, hogy ennyien ismeritek ezt a jelenséget.
Az alapvetően magyar mondatokban angol szavakat is használnak, vagy hogy kell ezt elképzelni?
19/24 anonim válasza:
Tényleg elégge fárasztó és idegesítő
20/24 anonim válasza:
Igen gáz is!
Még én sem keverem a két nyelvet pedig Angliában élek 15 éve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!