Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted van olyan barátod...

Szerinted van olyan barátod akiért kockáztatni mernéd az életed ha kell ?

Figyelt kérdés
Nekem nincs mondjuk
2023. febr. 28. 14:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hány százalék a kockázat?
2023. febr. 28. 14:07
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Nincs ilyen, szerintem mindenkinek saját magát kellene előre helyezni. Ismerek pár mártírkodó, önfeláldozó típust és egyiküknek sem volt jó élete.
2023. febr. 28. 14:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát olyan tíz százalék xd legyen tétje legalább
2023. febr. 28. 14:20
 4/17 anonim ***** válasza:

Igazából most azon gondolkozok ki a barátom és talán 1 embert mondanék akivel évi 1x beszélek

10% érte?

Ok legyen ,de csak mert kevés barátom vanxD

2023. febr. 28. 14:31
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Őszintén, még a legjobb barátnőmért se, akivel ovi óta barátok vagyunk. Szerintem csak a saját gyerekemért kockáztatnám, ha lesz.
2023. febr. 28. 14:32
 6/17 anonim ***** válasza:
63%
Nekem senki se ér annyit, mint én saját magamnak.
2023. febr. 28. 14:39
 7/17 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van én is így gondolom nem ér annyit nekem se
2023. febr. 28. 14:42
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

A ferjemert kockaztatnam, esetleg a kutyamert. Anyukamert csak azert nem, mert ha en halnek meg, belerokkanhatna.

Talan egy csoport embert hos lennek, mittudomen, egy rakas iskolas, csaladok, kulonben nem.

2023. febr. 28. 15:46
 9/17 anonim ***** válasza:
68%

Kettesnek igaza van.

Bár én is sajnos önfeláldozó típus vagyok, elsősorban magunkat mentsük meg, majd aztán másokat is megmenthetünk segítséggel, időnkkel, pénzünkkel.

De ha pisztolyt tartanának valaki fejéhez és választhatnék, hogy ő vagy én, akkor nem lenne jelenleg olyan akiért feláldoznám magam. Ha lesz gyerekem, akkor érte megtenném.

2023. febr. 28. 15:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen.

Nem arról van szó, hogy nem merném kockáztatni az életemet, hanem az az igazság, hogy egyszerűen nem akarnám. Nem ismerek olyan embert, aki ennyire fontos lenne nekem.

2023. febr. 28. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!