Ismerte olyan diplomás embereket aki néha fordítva veszi fel ruháit? Mennyire gáz vagy ciki hogy valaki néha fordítva veszi fel ruháit?
Há' mer' vérciki, hogy diplomás, aztán fordítva veszi fel a cuccait, mer' ha még egy szakmunkás lenne, akkó' azt mondom jó' van, bocsánatos, mer' hát csak egy szakmunkás... azt se tudja minek mi az eleje meg a háta... :D
Igen ez tetszett nekem is... Nem cikibb szerintem diplomásnál, mint nem diplomásnál, bár ez nem volt kérdés!
Én sem értem, hogy jön ez ide, de mindenkivel előfordul ilyen, máshol jár épp gondolatban. Az nem vitatható, hogy szellemileg egészséges, ép embereknél a gyakori(!) szórakozottság együtt jár a magasabb intelligenciával (ez egy megfigyelés, amit nem én tettem meg) azonban a helyzet az, hogy az intelligenciának nem feltétlen van köze az iskolai végzettséghez.
Megnézném azt aki fölveszi az ingét, és a hátán végig begombolja.
Akár diplomás az illető akár nem.
Jut eszembe' ha igazán elegáns akar lenni, akkor nyakkendőt is kössön hozzá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!