Mi a véleményetek a pedofilokról?
En mindenkinek zoldet adtam,mert nincs rossz valasz, ennek ellenere sok piros szuletett.
Erdekes,hogy a kerdest meg nem torolte az erzekeny adminokbol allo csapat.
..koztunk szolva, szamitottam ra
Kiskoromban még szerettem a pedofilokat, de most már annyira nem...
(remélem mindenkinek leesett, ez egy vicc volt, kac-kac)
Attól függ. Ez a szexuális ösztön zavara, ahol a libidó olyan irányba akar áramlani, ahová nagyon nem szabad. Erről ő nem tehet. Ha van egy jól működő pszichés struktúra és lelkiismerete, szabálytudata, akkor ezzel pontosan tisztában van ő is. Vagyis: tudja fékezni magát - akár még teljesen normális életet is élhet, anélkül, hogy bármi rosszat elkövetne. Biztos vagyok benne, hogy számos ilyen van, amikor sosem derül ki ez a hajlam. Velük semmi bajom nincs. Nem akarok senki fülébe paranoid gondolatokat ültetni, de nem zárnám ki, hogy egy-egy edző, tanító emiatt választott ilyen hivatást. Ez nem jelenti rögtön azt, hogy bűnöző lesz belőle, kifejezetten jó szakember is lehet az illető!
Akinél viszont nincs meg ez a fékrendszer, az iszonyatos dühöt, undort, megvetést, haragot, indulatot vált ki ugyanúgy belőlem is, mint bárki másból. Zéró tolerancia. Nincs gyerekem, de ha lenne, és a "cukrosbácsi" úgy közelítene felé, hát... nem folytatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!