Mikor volt veletek, olyan, hogy munkahelyen valaki letagadta a betegségét?
Tehát ha valaki nem tűri, hogy korlátozzák, akkor mindjárt troll.
Gratulálok a színvonalhoz! :D
Az általam leírt eset 2020 előtt történt. Miért nem hasznos?
#16, franc tudja, én nem pontoztam le a válaszod. Mert szerintem tök más, ha valaki egy orfolyással nem marad otthon, meg ha valaki mondjuk influenzás, vagy hányvafosik. Én a válaszomban automatikusan az elsőre gondoltam, egy enyhe tünetekkel járó náthát az emberek nagy része észre se vesz, mert a téli időszakban aktuális a dolog főleg, és télen amúgy is van egy csomó ember, aki, ha kimegy a hhidegbe, főjnia kell az orrát, vagy könnyezik a szeme, illetve ingerli a hideg levegő a torkát és ettől köhög. Ebből korábban soha, senki nem csinált ügyet, de 2020 óta azért is magyarázkodnom kell, ha könnyezik/vörös a szemem, vagy kifújom az orrom, mert érzékeny a hidegre, mert LeTaGaDoM, hOgY bEtEg VaGyOk, véletlen sem az van, hogy mindig is rosszul toleráltam a hideget.
- 15 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!