Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embereknek semmi sem jó?...

Az embereknek semmi sem jó? Beszólnak arra, ha szingli vagyok és arra is, hogy van kapcsolatom.

Figyelt kérdés

Szerintem mindenki megkapja mindkettőt csak max nem érdekli de engem speciel bánt a dolog.

Ha szingli vagyok ezt kapom:

Miért vagy egyedül? Boldogabb lennél ha lenne valakid. Nyugi majd lesz és akkor jó életed lesz. Ilyen korban kell lennie. Nekem már ebben a korban férjem volt, szerintem húzz bele. Ne b.assz fel hogy ilyen szép lánynak nincs barátja. Neked igenis szükséged lenne pasira.

Ha kapcsolatban vagyok:

X évet adok és már nem fogod szeretni. A rózsaszín köd amiben vagy majd úgyis elmúlik. Szinglinek lenni a legjobb neked alkalmazkodnod kell egy másik emberhez. Most szerelmes vagy de úgyse tart örökké. Csak azért vagy boldog mert még friss. Hidd el nekem elhidegültök és szakítani fogtok.

Tudnám még sorolni.

2023. febr. 19. 12:22
1 2
 1/11 popcorn25 válasza:
96%
Ilyen a mai társadalom ezt sajnos el kell fogadni.
2023. febr. 19. 12:26
 2/11 anonim válasza:
97%
Én ezt férfiként ugyanúgy megkapom, ráadásul duplán bánt, mert szeretnék családot, csak a megfelelő partnert nehéz hozzá megtalálni.
2023. febr. 19. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

"... ezt sajnos el kell fogadni."

Pont ezért is tart itt ez a társadalom, ahol tart, mert mindent elfogad.

Kérdező:

Meg kell kérdezni a kekeckedőt, hogy: "Miért akarod ezt tudni?", ha pl. a szokásás "Van-e párod? Miért nincs/van?" kérdés kerül porondra. Nem veszekedni kell a másikkal, hanem megérteni a (nem)gondolkodását, majd találni egy pontot, amivel lezárható a dolog.

2023. febr. 19. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell azzal foglalkoznod mit gondolnak mások.
2023. febr. 19. 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
De te mit foglalkozol azzal hogy ki mit mond?
2023. febr. 19. 12:42
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos sok olyan ember van, aki szeret a mások életébe belepofázni. Nem kell velük foglalkozni.
2023. febr. 19. 12:45
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Válj meg ezektől az emberektől, és/vagy ne tudjanak arról vagy-e kapcsolatban vagy nem.
2023. febr. 19. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

A kifejtésedet nem olvastam el!

Nem kell, hogy másoknak felelj meg!

Ha nem tudsz ezen túllépni, akkor megérdemled a sorsodat, - hogy mások személyre szabott hülyeségén őrlöd magad!

2023. febr. 19. 12:56
 9/11 anonim ***** válasza:
63%
Ez nem a mai társadalom hibája, régen sokkal inkább ilyen volt a társadalom. Ma meg simán megmondhatod te is, hogy pont leszarod a véleményüket és tartsák meg maguknak.
2023. febr. 19. 19:04
 10/11 anonim ***** válasza:
94%
Maximálisan leszarni mindenkit. Ennyi. Csak csináld a dolgod. És nézd meg az életét annak, aki pofázik neked. Én olyat is csináltam, hogy ha valaki mondott valamit, felhoztam egy másik ember érvrendszerét, és azzal kezdenek el vitázni. Úgy vitáztattam egymással az embereket, hogy az egyik fél nem volt ott. Jó volt.
2023. febr. 20. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!