Mivel motiválgyam barátom ha 39 éves és semmire nem vitte az életbe akkor még ne agyja fel törődgyön bele hanem küzgyön tovább?
Figyelt kérdés
Nagyon odavan e miatt és nálla inkább a szerencsétlenség faktor van a dologba nem az hogy a kudarcok után ne ált volna fel és próbálta volna újjrakezdeni mást és máshogy. Csak most azt látom nálla már nem akar küzdeni hanem be vette a lesz_rom tablettát és belenyugszik ebbe2023. febr. 18. 23:08
11/12 anonim válasza:
Mesélj neki olyan emberekről, akik úgymond vitték valamire, és mégis boldogtalanok. Pl. a sok heroinfüggő híres ember, idegbeteg művész vagy telhetetlen gyűjtögetők. Az én szememben azok az emberek vitték valamire, akik másokat próbálnak felemelni, nem magukat.
Ez a könyv sokat segített nekem, hogy ne én legyek magamnak a fontos:
Ha gondolod, küldd át a barátodnak.
12/12 anonim válasza:
Hogy van a barátod? Nagyon jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!