Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet az erőszak ellen...

Hogyan lehet az erőszak ellen hatékonyan védekezni?

Figyelt kérdés
Van egy apám, aki egyébként sebészként dolgozik, azonban elég durván bánik anyámmal, olykor velem is. Legjobban anyámat féltem, látom rajta, hogy el van nyomva. Beszélgettem erről vele, nem akar mélyebb konfliktust, ezért nem lázad fel apám ellen. Én lázadok a magam szintjén, de nem verhetem el, van egy határ, meg nem is biztos, hogy eltudnám. Tudni kell még, hogy a munkahelyén is hasonló módon viselkedik, egyszer voltam bent nála, és a nővéreket úgy leszidta valami papír miatt, hogy elég ciki volt hallgatni. Mondhatni, hogy domináns, csak túlzásba viszi.

2023. febr. 18. 21:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De sokmindenkivel így beszél. Boltos, benzinkutas, stb. Alapból lenézi azokat, akik nem jártak egyetemre, főleg nem orvosira.
2023. febr. 19. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor mit kerestek még mellette?

Megszoksz vagy megszöksz szabály

2023. febr. 19. 20:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Mert nem úgy van az életben, hogy pikk-pakk, aztán máshová megy az ember. Közös a ház, az autó, és egyéb dolgok.
2023. febr. 19. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérd meg apukádat, hogy keressen valamit amiben le tudja vezetni az indulatait stresszt mert tönkreteszi a családot!

Valami módon észhez kell térítenetek.

Esetleg kérdezd meg: Miért ilyen veletek? Miért ilyen a személyisége? Miért nem gondolja hogy tönkretesz titeket?

2023. febr. 19. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!