Milyen ember az ilyen, hogy fogok így tovább élni?
Figyelt kérdés
Bő két hónapja meggyújtatta az arcomat magammal. Szólt, hogy gyújtsam meg, én meg féltem tőle, ezért meggyújtottam. De ott a seb azóta és nem tudom ezen túltenni magam... Ez a férfi azt tudom, hogy betegesen irigy rám.2022. okt. 28. 17:17
1/11 anonim válasza:
Te nő vagy? Hány éves vagy? Ki ő neked?
2/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és nem lenéző válaszokat kérek szépen.
2022. okt. 28. 17:27
3/11 A kérdező kommentje:
19, ismerősöm
2022. okt. 28. 17:28
4/11 anonim válasza:
Minden erőddel kerüld, maradj tőle távol, ha telefonál ne vedd fel, töröld az ismerőseid közül a közösségi felületeken, keress fel egy áldozatsegítő irodát vagy ha kell kérj hatósági segítséget! Az az ember veszélyes rád, és ez már nem is csak feltételezés, hanem bizonyított tény!
5/11 anonim válasza:
Szakitsd meg a kapcsolatot ezzel az ismerőssel, mert nem normális, hanem egy kártevő, jelentsd fel, és tetesd rendbe bőrgyógyászaton az arcodat.
6/11 anonim válasza:
2. Azt kerdezted milyen ember!
Arra lett válaszolva.
8/11 anonim válasza:
Miért hagyod hogy egy ilyen állat hatással legyen az életedre? A hatóságok segítségét kell kérjed, mert magad ehhez gyenge és befolyásolható vagy, így önmagad megvédése egy ilyen és hasonló szituációban teljesen kizárt. Ez még a végén meg fog ölni, és úgy állítja be, hogy te végeztél magaddal, mert labilis idegállapotú, szánalmas nő vagy. Hogy tehetsz ilyet? Annyira csak nem lehet rossz a k9vetkezmény, mint felgyújtani a saját arcod? Nem bántásból, de nem vagy te kissé értelmi fogyatékos valamilyen szinten? Csak mert akkor hatványozottabban büntethető a féreg aki erre kényszerített. Kérj segítséget szociális területen dolgozó emberektől vagy a rendőrségtől!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. okt. 28. 17:52
10/11 anonim válasza:
Ez nagyon beteg...Hány éves ez a férfi?
4-es és 8-as választ ajánlom figyelmedbe.És igen,pont ez az egyik baj,hogy ha veled csináltat meg dolgokat,akkor a hatóságoknak is nehezebb felelősségre vonni,hiszen "te tetted magaddal"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!