Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ember az ilyen, hogy...

Milyen ember az ilyen, hogy fogok így tovább élni?

Figyelt kérdés
Bő két hónapja meggyújtatta az arcomat magammal. Szólt, hogy gyújtsam meg, én meg féltem tőle, ezért meggyújtottam. De ott a seb azóta és nem tudom ezen túltenni magam... Ez a férfi azt tudom, hogy betegesen irigy rám.

2022. okt. 28. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Te nő vagy? Hány éves vagy? Ki ő neked?
2022. okt. 28. 17:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és nem lenéző válaszokat kérek szépen.
2022. okt. 28. 17:27
 3/11 A kérdező kommentje:
19, ismerősöm
2022. okt. 28. 17:28
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Minden erőddel kerüld, maradj tőle távol, ha telefonál ne vedd fel, töröld az ismerőseid közül a közösségi felületeken, keress fel egy áldozatsegítő irodát vagy ha kell kérj hatósági segítséget! Az az ember veszélyes rád, és ez már nem is csak feltételezés, hanem bizonyított tény!
2022. okt. 28. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Szakitsd meg a kapcsolatot ezzel az ismerőssel, mert nem normális, hanem egy kártevő, jelentsd fel, és tetesd rendbe bőrgyógyászaton az arcodat.
2022. okt. 28. 17:36
 6/11 anonim ***** válasza:
59%

2. Azt kerdezted milyen ember!

Arra lett válaszolva.

2022. okt. 28. 17:40
 7/11 anonim ***** válasza:
24%

Sürgősen keresd fel:

[link]

2022. okt. 28. 17:49
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
Miért hagyod hogy egy ilyen állat hatással legyen az életedre? A hatóságok segítségét kell kérjed, mert magad ehhez gyenge és befolyásolható vagy, így önmagad megvédése egy ilyen és hasonló szituációban teljesen kizárt. Ez még a végén meg fog ölni, és úgy állítja be, hogy te végeztél magaddal, mert labilis idegállapotú, szánalmas nő vagy. Hogy tehetsz ilyet? Annyira csak nem lehet rossz a k9vetkezmény, mint felgyújtani a saját arcod? Nem bántásból, de nem vagy te kissé értelmi fogyatékos valamilyen szinten? Csak mert akkor hatványozottabban büntethető a féreg aki erre kényszerített. Kérj segítséget szociális területen dolgozó emberektől vagy a rendőrségtől!
2022. okt. 28. 17:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. okt. 28. 17:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez nagyon beteg...Hány éves ez a férfi?

4-es és 8-as választ ajánlom figyelmedbe.És igen,pont ez az egyik baj,hogy ha veled csináltat meg dolgokat,akkor a hatóságoknak is nehezebb felelősségre vonni,hiszen "te tetted magaddal"

2022. okt. 29. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!