Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy csinálja azt egy nárciszt...

Hogy csinálja azt egy nárcisztikus, hogy akik valaha kapcsolatba kerültek vele, úgy nyilatkoznak róla, hogy jó ember, közben a szavaik mögött az áldozatok rettegnek és meg vannak alázva, csak épp nem tudják kimondani?

Figyelt kérdés

2023. febr. 18. 17:02
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Ha vkiért képes lennél tűzbe menni, meghalni is, azt megölni is képes vagy. Mert nem az élet számít. Ill az elet sem számít. Hanem csak ő. Kb a nárcik az ez.
2023. febr. 18. 18:26
 12/58 anonim ***** válasza:
92%

Egyszer melóban mentem a folyosón, és a nárcisztikus kollégám épp telefonon, kihangosítva beszélgetett az aktuális barátnőjével egy nyitott ajtajú, használaton kívüli irodában. Nem hallgatóztam, hanem meghallottam a következő beszélgetéstöredéket, amikor elhaladtam az iroda előtt:

*Női sírás*

Kolléga: megmondtam, nem érdekelsz. Átutalom a pénzt, és menj el abortuszra!

Nő: ...de azt mondtad, szeretsz, és hogy velem képzeled el az életed! Nem jönnél át munka után beszélgetni? Jól esn...

Kolléga: lesz@rom! Te problémád, oldd meg. Ne is keress többé, különben megbánod!

Itt már majdnem én is sírva fakadtam, ugyanakkor nagyon dühös voltam a munkatársamra. Sietősen szedtem tovább a lábam ahová tartottam.

Hős szerelmesek, mi? Ezek az emberek inkább szörnyetegek.

2023. febr. 18. 18:49
 13/58 anonim ***** válasza:
23%
Ez se az. Can egy ferfi aki nem akar gyereket. Vannak akik ghostingolnak is ilyenkor. Ő elgalább nem tiltotta le a nőt.
2023. febr. 18. 19:01
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi első, véletlen pontoztalak le, mellényúltam. Előttem van egy konkrét személy. Nagyon jó kapcsolatteremtő készséggel rendelkezik, millió jó ismerőse, hasznos kapcsolata van. Jó színész, eljátssza, hogy kedves, empatikus, együttérző. Közben meg csak eszköz neki a másik. A megjátszott kedvességgel eléri, hogy amikor támad, úgy értem szavakkal, a másik magában keresi keresi a hibát. Hiszen olyan jó, kedves, nagyvonalú és együttérző, biztos én csesztem el nagyon valamit.
 15/58 anonim ***** válasza:
100%
Volt nársrác aki nekem adta oda a telot hogy felsinált egy csajt segitsek már lerazni mert ő nem tudja.
 16/58 anonim ***** válasza:
100%
*már
2023. febr. 18. 19:02
 17/58 anonim ***** válasza:
82%
A nárcik amúgy rengeteg esetben akarnak gyereket és azt nagyon is, h birtokokhassák minél jobban a nőt. Es ez is az ő malmukra hajtja a vizet az átlaggal ellentétben, es nagyon is jól tudják azt, hogy az nem rajtuk, hanem a nő hátán lesz csak teher.
2023. febr. 18. 19:20
 18/58 anonim ***** válasza:
100%
A nárcik nem a nőbe/férfibe szerelmesek hanem csak egy tökéletes képbe amit létrehoztak. Nem szerelmesek igazából, ha nem jó valami, jön a kövi gond nélkül, a partner csak statiszta a filmben. Nem éreznek empátiát, nem kötődnek.
2023. febr. 18. 19:41
 19/58 anonim ***** válasza:
100%

#18 pontosan!

3-as vagyok.

Amikor a nő megkérdezte a fickót minek vette feleségül, ha semmit nem tud jól csinálni. A válasz erre az volt, hogy azért, mert a fickó azt hitte, hogy a nő majd hálás lesz neki azért, mert a fickó anyagilag jobb helyzetben van.

Hálás!

Hol volt itt szerelem?

Hol volt itt érzelem?

Sehol!

Megjátszani megtudják, de érezni nem! Ha szeretek valakit, azt nem verem! Nem teszem tönkre lelkileg! Nem zsarolom!

Vagy igen?

2023. febr. 18. 19:47
 20/58 anonim ***** válasza:
74%

Ezzel mindenki igy van. A szerelem soha nem a masikbol jön amit erzunk hanem mindig az egyénből. Az egyén erzi a saját világa szerint az alapjan amit ő kivetít a másikra. A másik meg lehet akár egy instás kép, egy plátói, a szomszéd akivek annyit beszéltél h csak köszönt, lehet egy barát egy kollega bárki.

De te vetitesz rá ki vmit.

Sőt ha vkinek azt mondod szeretlek az a másiknak azt jelenti amit neki jelent ez a szó és nem azt amit neked jelent.

2023. febr. 18. 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!