Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kire és miért voltál legutóbb...

Kire és miért voltál legutóbb irigy?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném magamból kiírtani az irigységet, hisz jól tudom, hogy nagyon rossz tulajdonság, de egyszerűen nem megy. Sokkal többször vagyok irigy másokra, mint kellene és fogalmam sincs hogyan lehetne ezen változtatni. Jelenleg pl.a sógornőmékre irigykedek, mert jön náluk a baba és bár, azért örülök is, de van bennem egy jó nagy adag irigység. (Nekünk a férjem betegsége miatt max.az örökbefogadás jöhet szóba.)

Ti kire és miért voltatok legutóbb irigyek? Mennyire vagy alapból irigy tipus?

2023. febr. 16. 18:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömre, akit egy év után megkértek, rá fél évre esküvő, összesen 3 éve voltak együtt, amikor a gyerek megszületett, most pár hónapos a baba. Egyidősek vagyunk (27), az én barátom kijelentette, hogy biztos nem kér meg a második évfordulónk előtt, gyereket 5 év múlva akar, de ennek is örülök amúgy mert legalább kellek valakinek. Korábban meg mindenki eldobott az első hibámnál, miközben a többi volt osztálytársam házasodott és szült.
2023. febr. 17. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!