Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek, ti szoktatok irigyked...

Hölgyek, ti szoktatok irigykedni olyan nőkre, akik okosak és csinosak is?

Figyelt kérdés

2023. febr. 16. 12:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

6-os

Az biztos,hogy csak a testi adottságaidra irigyek🙂

2023. febr. 16. 14:12
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem, mert van önkritikám és önbecsülésem. Ha kevésnek érzem magam valamiben, akkor fejlesztem, de nem más nőkhöz mérem, hanem a saját elvárásaimhoz magammal szemben. Az irigykedik, aki szarul akarja érezni magát, és eszébe sem jutna tenni valamit magáért.
2023. febr. 16. 14:31
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy velem van a baj, de nem szoktam magam másokhoz hasonlítani, így nem zavarnak mások jó adottságai és sikerei.
2023. febr. 16. 14:33
 14/21 anonim ***** válasza:

Na várjunk egy kicsit, mert az irigységnek sok foka lehet,

sokan szerintem a hozzászólok közt nem azt értették irigység alatt, hogy zavar ha a másik ebben meg abban jobb, illetve, hogy szarul akarja érezni magát és nem hozza ki a maximumot, szimplán vannak olyan dolgok amikért ha mindent megteszünk sem lesz olyan (pl. ha én most 160cm vagyok, hiába csinálok bármit nem leszek 180cm), de ez nem egyelő az önsajnálattal stb.

2023. febr. 16. 14:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen. Előjön néha az a gondolat, hogy bárcsak olyan lehetnék, mint xy. Ennek ellenére úgyszintén néha meg vagyok elégedve magammal, de ez inkább ritkább eset az előzőhöz képest.
2023. febr. 16. 15:11
 16/21 anonim ***** válasza:
25%
10: Aki a jó melleket írta, az tuti :D
2023. febr. 16. 15:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#14 éppen ellenkezőleg. Olyasmit irigyelni, amit ha meggebedsz sem kaphatsz meg soha, az az önsajnálat. Én sem leszek már 18éves pl. Belehalni ebbe a tudatba, és irigykedni miatta a 18évesekre nem más mint ostoba önsajnálat, az irigységtől elég messze van. Plusz, lehet csak én gondolom így, de az irigységben kicsit az is benne van, hogy a másiktól sajnálod azt amije van, és azt akarod, hogy a tied legyen helyette. Tehát nem csak meg akarod szerezni az adott tulajdonságot, de azt is akarod, hogy elveszítse az akinek meg van.
2023. febr. 16. 16:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan ismerősömre vagyok irigy aki sikeresebb valamiben.
2023. febr. 16. 16:26
 19/21 anonim ***** válasza:
#16 tévedsz!
2023. febr. 16. 21:14
 20/21 anonim ***** válasza:
A szépség tényleg csak pénz kérdése.
2023. febr. 16. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.