Mit gondolsz nagynéném háborúról való mondasarol?
Figyelt kérdés
Usa a bünös putyin nem tesz semmi rosszat csak védi a hazáját mert a Nato felzabálta az egész Európai országot mindent maganak akar Amerika! ez a cél Amerika akar a világ ura lenni mindent ő akar irányitani. és putyin csak védi a népét2023. febr. 16. 11:47
11/21 anonim válasza:
Szívesen meg kérdezném a nagynénéd, hogy a jelenleg is NATO-tag szomszédos országokkal miért nincs baja Putyinnak. Vagy akkor most Finnország a következő?
12/21 anonim válasza:
Lemaradtam valamiről. Most is hidegháború van és diktatúrák puccsot követően telepítenek atomfegyvereket egymás arcába?
13/21 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ha már ékezetes betűid nincsenek, legalább a központozást megtanulhatnád.
14/21 anonim válasza:
"Akkor mi ez a kettős mérce, libsik?"
. Mert akinek nem tetszik, hogy ukrán óvodákat lőnek szét, az libsi.
Akkor libsi vagyok.
Egyébként a magyarázatoddal az a gond, hogy még Putyin se teljesen osztja. Ő ugyanis elsősorban nácitlanítani küldte oda a hadsereget, mert hogy oroszok elleni népírtás folyik.
15/21 anonim válasza:
Fordítva ül a lovon, s a logikához annyi köze van, mint Herkulesnek a kvantumfizikához.
Ha én védem a saját népemet, akkor miért támadok meg egy másikat? Hol védelem az, hogy elküldöm a katonáimat máshova háborúzni?
16/21 anonim válasza:
Javasold a nénikédnek, hogy olvassa el azt az ókori mesét, aminek a címe "A bárány és a farkas", talán még ő is tanulta annak idején (ha tanult latinul).
18/21 anonim válasza:
Tipikus agymosott Fideszes a nénikéd.
19/21 anonim válasza:
Orbán, putyin, gates mint “fiatal”? 😂😂
20/21 anonim válasza:
#20 Mikor eladták a lelküket az "ördögnek", még fiatalok voltak. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!