Mit gondolsz a pásztor mondásáról?
Figyelt kérdés
Sziasztok.. miután ki léptem a gyülekezetből, és vissza tértem római katolikus hitembe, hiszen annak vagyok keresztelve, és első áldoztam, bérmálkoztam. Azonban pár ismerősöm ajánlatára bele léptem a gyülekezetbe. És 5 hónap után ki léptem, és most a saját életem élem, bulizok, stb, de nem drogozok és tisztelek másokat csak hát megszóltam pár hívőt akik hamisak és rosszabbak mint egy nem hívő és a pásztor ezt írta ki rólam facebookra, amiért élemwz életem bulizok, szórakozik, másnak nem teszek rosszat csak sajátéletem szeretném élni és üzent nekem a pásztor :Most le leplezlek, igen megteszem szeretetből, hogy amin nem akartál elgondolkodni, én meg teszem itt üzenetemben, remélem eljut hozzád, le leplezem azaz nyilvánvalóvá teszem számodra hogy nagy bajban vagy!! Miért is? Nos megnyilvánulsz beszédedben, és megszólod a fals(hamis) hívőket,, :- hogy ez teszi magát hívőnek? Közbe meg drogozik, részegeskedik, ha nő csávózik, ha férfi csajozik, csúnyán beszél, cigizik!! Nos mit is mondjak igaz, némelyik hivőre de!! Ezzel a megnyilvánulásoddal le leplezted magadat, mert tudod hogyan kell viselkedni egy hívőnek, és hogyan kell élni: A biblia szerint, ! Ha meghalsz , megfogsz állni Isten előtt, nem kerülöd el Isten ítéletét! Úgyhogy térj meg, térj vissza,,, gondolkozz el,,, mert egyszer bezárul a kegyelem ajtaja s pokol lesz ahol lesz sírás, fogcsikargatas. Csak az Úr adhat örök életet, s bűnbocsánatot!, térj meg és fordulj el önmagadtól, az Urat kövesd tagadd meg magad2022. márc. 13. 17:15
1/4 pelgrim válasza:
Azt, hogy neked éppen erre van szükséhed. Még nem ábrándultál ki eléggé, ezt a kalandot még nem felejtette el teljesen.
2/4 anonim válasza:
Miért küldted el ezt privátban?
3/4 anonim válasza:
Ez a csávó azt se tudja miről beszél.
Azért térjek meg, mert féltem magam a kíntól???
Ez istenkáromlás, önzőség, semmi köze a szeretethez, jó akaráshoz.
Tagadjam meg magam??? Isten pont arról szól, hogy legyél önmagad, fejlődj, találd meg igazibb és igazibb önmagad, amíg már nincs benned más, csak fény, a legigazibb, legegészségesebb éned, ami valóban vagy.
4/4 anonim válasza:
Én ateista vagyok, az egyes keresztények között zajlok piszlicsáré perpatvarokhoz nem értek. De én letiltanám a Facebookon. Esetleg írnék előtte, hogy vallási témában nem egyezik a véleményünk, és a jövőben nem számítok a szíves tanácsaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!