Ha mész az utcán, utazol tömegközlekedésben, vagy elmész boltba és nézed az embereket, kik vannak többen?
Nekem az jön le mintha gyalog vagy tomegközlekedéssel csak diákok meg idosebb nők utaznának.
Valahogy felnőtt férfiakat (30-40 esek)alig látok.
Ja de pár drogos 30 as pasit. De ennyi.
Felnott ferfiak mind kocsival járnak valszeg.
Én meg szoktam nézni az embereket, érdekesek. Én az a fajta vagyok, aki minden egyes pillanatban tisztában van azzal, hogy éppen mi történik a közvetlen környezetében.
Átlagos arcokat látok. Csúnyát nagyon ritkán, szépeket sem túl gyakran. Bár én az alapján szoktam bekategórizálni az embereket, amit le tudok olvasni róluk. A karakteres arcok sokkal jobban felkeltik a figyelmem, mint az átlagos, de szép arcok.
Meg amit a 9-es ír, azt én is így látom. Azért úgy tudom, vezetők vagyunk abban, hogy a lakosság hány százaléka dohányzik, iszik és az elhízottak aránya is úgy tudom, hogy Európában nálunk a legnagyobb.
És azért ha valaki hosszú évekig dohányzik, alkoholizál, egészségtelenül eszik, az a külsején is meglátszik. Ismerek két 30-as nőt, testvérek, az idősebbik néz ki fiatalabbnak, neki nagyon fiatalos, üde arca és megjelenése van, a fiatalabbik pedig dohányzik, régebben ivott és drogozott is, most nem tudom ezzel mi a helyzet, neki nagyon "lestrapált" arca van, idősebbnek néz ki, nem valami jó ránézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!