Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha mész az utcán, utazol...

Ha mész az utcán, utazol tömegközlekedésben, vagy elmész boltba és nézed az embereket, kik vannak többen?

Figyelt kérdés
Mindkét nemre értendő.
2023. febr. 13. 15:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

Nekem az jön le mintha gyalog vagy tomegközlekedéssel csak diákok meg idosebb nők utaznának.

Valahogy felnőtt férfiakat (30-40 esek)alig látok.

2023. febr. 13. 18:03
 12/17 anonim ***** válasza:
44%

Ja de pár drogos 30 as pasit. De ennyi.

Felnott ferfiak mind kocsival járnak valszeg.

2023. febr. 13. 18:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Én meg szoktam nézni az embereket, érdekesek. Én az a fajta vagyok, aki minden egyes pillanatban tisztában van azzal, hogy éppen mi történik a közvetlen környezetében.

Átlagos arcokat látok. Csúnyát nagyon ritkán, szépeket sem túl gyakran. Bár én az alapján szoktam bekategórizálni az embereket, amit le tudok olvasni róluk. A karakteres arcok sokkal jobban felkeltik a figyelmem, mint az átlagos, de szép arcok.

2023. febr. 13. 18:50
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
Nemtudom nemigazan nezem az embereket vagy gondolom csak atsiklok. Egyedul a jo csajokat veszem eszre 😀 De valszeg az atlagos az atlagosan elofordulo
2023. febr. 13. 23:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Főleg átlagos és csúnyább embereket látok, bár nem ezt figyelgetem direkt és szubjektív, kinek mi a szép és a csúnya. Lány vagyok, van, hogy látok kifejezetten szép lányokat/nőket vagy helyes férfiakat, de azért ez sokkal ritkább. Sokkal gyakrabban látok igénytelen, elhízott (most nem a pár kiló feleslegre gondolok, hanem amikor valaki tényleg kövér), ízléstelenül öltözködő embereket, legyen szó akár férfiakról, akár nőkről. Az ízléstelenül öltözködő alatt sem azt értem, hogy nekem nem tetszik, ami rajta van, mert ez ízlések és pofonok kérdése, hanem azt, hogy az illető nagyon nem tud a saját testalkatához, korához, magasságához öltözködni és totál előnytelenül áll rajta, amit felvett.
2023. febr. 14. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Meg amit a 9-es ír, azt én is így látom. Azért úgy tudom, vezetők vagyunk abban, hogy a lakosság hány százaléka dohányzik, iszik és az elhízottak aránya is úgy tudom, hogy Európában nálunk a legnagyobb.

És azért ha valaki hosszú évekig dohányzik, alkoholizál, egészségtelenül eszik, az a külsején is meglátszik. Ismerek két 30-as nőt, testvérek, az idősebbik néz ki fiatalabbnak, neki nagyon fiatalos, üde arca és megjelenése van, a fiatalabbik pedig dohányzik, régebben ivott és drogozott is, most nem tudom ezzel mi a helyzet, neki nagyon "lestrapált" arca van, idősebbnek néz ki, nem valami jó ránézni.

2023. febr. 14. 14:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Utcso ez azert elegge fugg a genetikatol. En tizen eve "bulizgatok" bar alkohol az ritkabb, inkabb mas dolgok. Mar 32 vagyok es mindig 25nek tippelnek. Mondjuk mar altalanos ota heti 3-5 nap edzes az fixen megvan ami miatt meg ugye a kajara is figyelek
2023. febr. 15. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!