Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hová mész most a hétvégén? Mi...

Hová mész most a hétvégén? Mit fogsz készíteni és enni? Kivel töltöd a hétvégédet?

Figyelt kérdés
Mennyi idős vagy jelenleg?

2022. szept. 23. 07:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Szokásos, hàztartàsbeli dolgok. Sajnos temetésre is kell menni, máshová nincs tervben. Gulyásleves és fánk lesz a holnapi menü.

35/N

2022. szept. 23. 07:12
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Szombaton a barátomhoz megyek, de nagy dolgok nincsenek tervben, otthon punnyadunk valószínűleg, vasárnap meg tanulok. A menüt még nem tudom.

17/L

2022. szept. 23. 07:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

45.

Itthon van a lányunk hétvégén (fővárosban él, mi Zalában), főzünk, megyünk gesztenyét, diót szedni, szelektáljuk az ovis plüsseit (végre engedi 😂)

2022. szept. 23. 07:44
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Nagyilátogatás lesz ebéddel, esetleg bevásárlás. Kirándulni múlt héten voltunk, most nem megyünk.
2022. szept. 23. 08:14
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Halászlét fog csinálni a férjem (brrrrr...). Én szendvicset fogok enni, szerintem a gyerek is...Férjemmel és a gyerekemmel töltöm, kimegyünk a játszótérre.
2022. szept. 23. 08:40
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Anyósékkal családi összejövetel, este Tankcsapda koncert.

Vasárnap vecsési káposztafesztiválon családdal lötyögés, aztán délután punnyadás.

2022. szept. 23. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Csajos napot tartunk a barátnőimmel szombaton.

Apukák otthon maradnak a gyerekekkel, mi pedig a városba megyünk kávézni, vásárolni, megnézzük a French Food fesztivált, aztán eszünk egy hambit a Tgi-ben

Vasárnap meg lazulás lesz

29/N

2022. szept. 23. 13:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

27 éves vagyok.

5 napi kajám van elkészítve és bedobozolva a hűtőben, szóval max. kávét, vagy teát fogok készíteni. Holnap még be kell mennem dolgozni pár órára, remélem, hogy utána el tudok menni uszodába, meg egy haverommal kocsmázni.

Vasárnap meg horgászni fogok, ha nem esik.

2022. szept. 23. 18:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Sehova. Itthon vagyok, edzésre megyek meg ott voltam.

Ma tésztát ettünk, holnap ikeaba megyunk, valószínűleg ott fogunk enni

2022. szept. 24. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
20 vagyok /utolsó
2022. szept. 24. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!